понеделник, 2 юли 2012 г.

Орален секс със змии

Нова мания сред екстремните спортове: Орален секс със змии


Светът на екстремните преживявания отново внесе нотка изумление в обществото, след като оралният секс със змии набира все по-голяма популярност.



„Новата екстремна дисциплина представлява комбинация от полова наслада, приток на адреналин и сподавено змийско съскане“ – описват преживяното любителите френските ласки от пепелянки, кобри и мамби.



„Да, може да умра, но мога да направя и това, забивайки си главата някъде по Аспаруховия мост или несполука с делтапланера. Аз обичам да живея с риска“ – обяви Жан-Жак Петров, който е дългогодишен любител на всички екстремности и е загубил ушните си миди при пробата на неуспял екстремен спорт, съчетаващ бягане през тръни и халюциниращи пиявици.



Природозащитници се обявиха срещу реализацията на новия спорт под предлог, че може би змиите не им харесва, но после бързо се отказаха, задоволени от над 86-процентовата смъртност при състезателите.

Очаква се версията, подходяща за жени, да включва от ония шарените жаби из амазонските гори, които били много отровни, ако ги пипаш, и ги ръчкат само най-смелите водещи по Animal Planet.
Zhelyo-nenovinite.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...