четвъртък, 4 август 2011 г.

Силиконови цици гръмнаха в самолет


Истинска драма се разигра на редовен полет София-Варна в събота, съобщили служители на "България ер". Млада софиянка едва не колабира в самолета, след като силиконовият ѝ бюст гръмнал във въздуха, пише "Всеки ден".

Имплантантите се спукали, точно когато самолетът набрал височина и вече било късно да се върне.

"Момичето започна да крещи: "Боли ме, боли ме. Разкъсвам се!" и с колежката се затичахме да видим какво става. Пътниците се изправиха и настана голяма паника", разказала една от стюардесите на полета.

Първоначално самото момиче не можело да обясни какво се случва и само твърдяло, че има болки в гърдите.

След като свалили дрехите ѝ обаче, станало ясно, че бюстът ѝ не е на място и се е разпръснал на различни места по гърдите и деколтето.

Стюардесите само успели да облекчат болките ѝ с успокоителни медикаменти, които я закрепили в съзнание. За щастие полетът бил кратък и още при кацането столичанката била поета от линейка. Според лекарите последствията за здравето ѝ ще бъдат трайни и тя ще се възстановява поне година, за да върне формата на бюста си.

28-годишната Вера Илиева разказала, че отлетяла за морската столица за среща с гаджето си, който е бил местен строителен бос.

Красавицата разказала на персонала, че именно любимият ѝ настоявал да си сложи нови цици и платил за операцията, която замалко не ѝ коства живота. Столичанката си сложила имплантанти с 400 кубика силикон миналия понеделник и интервенцията минала успешно.

Лекарите я предупредили 2 седмици да не сваля превръзките и 40 дни да не се качва на самолет, въртележки и подобни съоръжения, които предполагат по-високо налягане.

Гаджето ѝ обаче категорично отказало да пътува за София и затова влюбената жена решила да пренебрегне забраната.
Източник: BNews.bg



Лубриканти SYSTEM JO H2O



С вкус и аромат на мандарина
С вкус и аромат на банан
С вкус и аромат на ананас
С вкус и аромат на праскова
 Лубриканти на водна основа с различен аромат и вкус за подобрено сексуално удоволствие.
Не залепват, не съдържат захар и създават меко и гладко силиконово чувство.  Много са подходяши и приятни за френски ласки.

Предлагат се във флакончета по 30ml!

Поза 69

Самата позиция, предполагам, ви е добре позната, ако не от личен опит, то поне от масовата й популяризация, както във филмови продукции, така и в медийни издания.

Названието си носи от самото разположение на двойката участници. Единият участник е обърнат към гениталиите на другия. Обикновено жената е отгоре, нейните интимни части са разположени над лицето на мъжа, а главата й - непосредствено над неговия член.

Много хора намират тази поза за доста незадоволителна и по-скоро изтощителна. Затова повечето двойки се отказват, без дори да я пробват, констатирайки, че е прекалено голяма играчка и предпочитат да си го карат по стария изпитан начин, без допълнителни иновации. Голяма грешка! Тази поза внася голяма доза разнообразие в сексуалния живот и лесно може да се нагодите към нея така, че максимално да се възползвате от преимуществата й.

Разположението на жената докато правите 69 е максимално облагодетелстващо за нея, тъй като тя излага на любовни ласки всяка една част от интимната й област (от клитора до ануса). На много мъже тази поза им действа прекалено възбуждащо и те може да достигнат до оргазъм значително по-бързо от жените. Затова хубаво е той да започне да отдава орална любов на момичето значително преди това.

При жените, достигането до оргазъм е малко по-деликатен процес. При нас се изисква значителна доза концентрация, както от наша страна така и от страна на тези, които ни отдават удоволствие. И, съответно, ако той осуети действията си точно в момента на „Продължавай, защото ако спреш, ще те убия!“, с нашия оргазъм е свършено. Естествено, повече от нормално е да се разконцентрираш, когато започне да ти става хубаво. И тук е момента да вметна, драги дами, че има нещо, което трябва да съобразите. А именно, когато се усещате на върха, отдръпнете устните си от мъжката му гордост. Ако усещаш да те обливат вълните на удоволствието, трудно може в същия момент да контролираш действията си. Много жени имат навика инстиктивно да стискат зъбите си по време на оргазъм, а това предвид факта колко чувствителен е мъжкия полов орган, определено може да доведе до неприятни ситуации.

За да координирате движенията си с тези на партньора си, се изисква време. Но, повярвайте, струва си. Оптималният начин да не се изтощите прекалено и същевремнно да ви е максимално удобно, е да използвате ръцете си. Това носи наслада и на него, и на вас.

Едно допълнително удобство за него, пък, би било да поставите възглавница под главата му, така че да не напряга врата си прекалено много, когато отдава нужното внимание на интимните ви части.

Изпробвайте да направите 69 настрани. Как ли? Ами позата е същата, но просто лягате така, че главата на всеки от партньорите да лежи на бедрото на другия. Така, когато и двамата сте легнали, разполагате с цялото време на света, за да си играете колкото ви душа иска.
Източник: Rozali

Секс в... белезници


Много хора се притесняват да изпробват в сексуалния си живот техниката на завързване за леглото поради факта, че тя се обвързва със сексуалната агресия или представите за садо-мазо стила.

В същото време обаче мнозина, които не са я пробвали, предусещат , че тя би била много емоционална и възбуждаща.

Ако все още не сте се осмелили да завържете партньора си за леглото или да се оставите той да направи това с вас, бързаме да отбележим, че това може да стане по много забавен и еротичен начин, без да има капка садизъм в преживяванията.

Как да действаме?

Преди да предприемете каквото и да било, трябва да сте сигурни, че половинката ви ще остане доволен от предстоящите изживявания. Подпитайте го шеговито дали си пада по подобни игрички, защото за някои по-консервативни хора това би било извратено и може да се уплаши от сексуалните ви мечти. Когато сте сигурни, че всичко ще му е по вкуса, си набавете артикулите, които ще са ви необходими за „капана“. Най-популярни са белезниците с цветни пухчета, но ние ви съветваме да предпочетете мек плат, с който да го завържете за леглото. Така няма да има толкова агресивна нотка любовната ви игра, а и търкането по китките (защо не и глезените) ще е по-нежно.

Сърцевината на идеята е да се завържат краката и ръцете на партньора здраво, но удобно, така че да може да се движи, но не и да се измъкне или да изпита болка от дърпането.

Ако вие подготвяте тази изненада, нe забравяйте още един много важен атрибут - дяволски секси бельо, което да възбуди сетивата му още преди да го докоснете. На какъв тип да се спрете? - Заложете на класиката в съблазняването – черна дантела или сатен в цвят на бордо. И нека бъде нещо, което не е виждал до сега.

Какво ще е изживяването?

С една дума - незабравимо. Почти няма двойки, които да са останали разочаровани от подобни пикантерии. Фактът, че единият партньор е завързан и безпомощен, действа възбуждащо и за двамата. За активния носи особено удоволствие гледката на половинката му, очакваща да получи сексуални „подаръци“. А за завързания комбинацията от неизвестното, безпомощните изолирани крайници и странната ситуация, в която е попаднал, ще го накара да достигне до върховни удоволствия.

Най-добре е да завържете не само ръцете, но и краката, така че активният партньор да има пълна власт. В тази ситуация може да упражните всички видове сексуални наслади – да използвате ръцете си, устните или защо не да правите секс по този начин. Най-голям успех и при двата пола се постига с бавната и умела работа с ръце, която води до огромно изостряне на чувствителността. „Ограничаваният“ партньор напряга мускулите и сетивата си и е безпомощен да влияе на хода на събитията. Ако е със завързани очи, удоволствието ще се удвои, тъй като единственото, което ще може да прави, е да чувства това, което му поднася половинката.

Доказано е, че в подобна ситуация – със завързани китки, крака и очи, оргазмът при жената е многократно по-силен.

Сексологът Хавелок Елис твърди: „Всяко ограничение на мускулната и емоционалната активност води до повишаване на степента на сексуалната възбуда“. Именно на това се дължи възбуждащото въздействие на тази нестандартна сексуална техника. Ако все още се срамувате да я изпробвате, бързаме да ви припомним, че срамни неща в леглото на една двойка няма. Еднократната проба на техниката на завързване за леглото е задължителна, ако имате претенции, че сексуалният ви живот е задоволителен. Ние ви уверяваме, че веднъж пробвате ли, няма да е за последно. Все пак единият трябва да си го върне на другия. И то с лихвите!


Източник: Rozali





Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...