понеделник, 2 юли 2012 г.

Изкуството на фелацио/видео

Жената може да поеме пениса на партньора в устата си, когато той е още малък и все още не е твърд. Това е превъзходен начин за събуждане на неговата сексуална енергия. Вероятно това е най – бързия начин да се помогне на мъжа да получи ерекция. За жените, които се колебаят да правят орален секс на своя партньор или се плашат от твърдия пенис, това е отлично място да започнат, тъй като безсилният пенис изглежда много по – приятелски настроен и не така заплашителен. По – нататъка, повечето жени знаят, че при „духането” няма никакво духане. Това, което се прави се състои почти изцяло от лизане и смукане.

Можете да стимулирате и мъжката точка G, притискайки и масажирайки с език между тестисите и основата на пениса. Най – чувствителното място за смучене е също главата на пениса и лизането и смучането на тази област може да извърши чудеса. Смученето може да включва и по – дълбокото поемане на пениса с уста. Това създава приятни усещания по ствола на члена, а натискът на задната част на устата е изключително приятна за чувствителната глава. Това може да бъде комбинирано със смучене. Когато жените станат по – опитни, могат да поемат партньора си още по – дълбоко в устата и дори в гърлото.

Това изисква доста практика и е добре жената да контролира ритъма и дълбочината на проникването. Когато мъжът лежи по гръб жената притежава най – голям контрол върху ситуацията. Много мъже обичат да бъдат отгоре и да мушкат с пенис в устата на своята партньорка, което за тях напомня полово сношение. Това обаче изисква добро общуване и координация, за да е сигурно, че той няма да проникне твърде дълбоко и да задави партньорката си. Внимавайте със зъбите. Въпреки, че случайното захапване на пениса може да е твърде възбуждащо, обикновено устните са по – подходящи при орален секс от зъбите.
Повечето жени трябва да решат сами дали искат да гълтат спермата на своя партньор. Това е свързано със степента на интимност. Някои жени веднъж гълтат спермата на партньора си, а друг път не. На един партньор гълтат, а на друг нежелаят. Добре е да се спомене, че както вкусът и мирисът на вагиналните сокове на жената се променят през месеца, същото важи и за вкусът и мирисът на спермата. Освен това даоистите разглеждат гълтането на спермата като начин жената да получи енергия от своя партньор. Те препоръчват още събирането на сходни части на тялото /уста с уста, полови органи с полови органи/ за хармонизиране и релаксиране.

А също и събиране на различни части на тялото /уста с полови органи/ за стимулиране и възбуждане. Наред с това обаче, когато мъжът прави любов неговата ян енергия се охлажда от ин на партньорката му, което може да му помогне да контролира еякулацията си. Тъй като оралния секс е извънаредно възбуждащ, без охлаждащото ин въздействие на половото сношение повечето мъже трудно се удържат да не еякулират. Приемайки, че мъжът не иска да еякулира, за жената може би ще е най – добре да го разгорещи с орален секс, но да не се опитва да го довежда до оргазъм. Когато партньорът й стане по – опитен и се научи да отделя оргазма от еякулацията, той може да контролира ритъма и дори да помага за собственото си стимулиране. Мъж, който гали себе си, докато получава орален секс, може да действа твърде възбуждащо и на двамата партньори, а заедно с това да осигури и по – добър контрол върху степента на своята възбуда.
ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...