понеделник, 2 юли 2012 г.

Римминг/видео

Въпреки, че анусът не се числи към половите органи, стимулацията му с уста или език – т.н. анилингус(риминг) се възприема като сексуална техника. На английски се обозначава с термините „Rimming“ или „Rimjob“.. Анусът е чувствителна част от човешкото тяло, наситен с нерви и директното им стимулиране се възприема от мнозина като еротично.



Риминга Представлява вид сексуална игра, при която единият партньор осъществява игра с езика си в аналната област на другия партньор. Или с  прости думи- лизане на аналната зона. Такива действия при някои хора предизвикват негативно отношение, но при повечето сексуални двойки, те са част от любовните ласки. При всички висши животни, те се явяват практически задължителни и влизат в състава на ритуала по ухажване и подготовка на предстоящото сношение.Риминг


Ако за едни хора, дадената форма на ласки се явява показател на абсолютно доверие и безгранична любов, и влиза в състава на интимните ласки в периода на любовната прелюдия, то за други партньори, с по-тесен диапазон на приемственост, само мисълта за подобен род сексуална игра предизвиква чувство на отвращение, а реалния опит или молба на сексуалния партньор за това се разглежда като крайна степен на извратеност. Анилингусът е сексуална игра, която се практикува независимо от сексуалната ориентация, т.е. тя не е преимуществена само за хомосексуалните двойки, а напротив – практикува се усилено и от хетеросексуалните двойки.

Обикновено този тип сексуална игра е една от най-предпочитаните и възбуждащи игри, особено преди пристъпване към анален секс. Предпочита се от всички. И се прави от почти всички двойки. При самият римминг, езикът на единия партньор си играе с ануса на другия. По принцип лизането на ануса е безопасно, особено, когато се касае за такава игра между постоянни партньори. Обикновено гей-средите са прословути с пословичната си мания за чистота на аналната област и гениталната зона, което е добре. Риминг

Така рискът от пренос на различни заболявания се свежда до минимум, а и удоволствието от допира с чисто, ухаещо тяло е истински. Има все пак и някои неудобства, когато има кръв в и около ануса - не практикувайте римминг. В около 99%, може да лепнете някоя болест. Друга опасност, която крие риммингът, това е попадането на чревни паразити или бактерии, във вашата устна кухина, когато вашият партньор е с паразитоносителство или бактериална инфекция, но и двамата не подозирате това. Разбира се, не забравяйте все пак, че има и недобросъвестни хора, които не биха споделили с Вас, за своите заболявания. Ето защо - пазете се и го практикувайте с човек, на когото може да се вярва.
ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...