петък, 29 юли 2011 г.

Когато сексът боли

Диспареунията е едно от най-често срещаните сексуални нарушения. По-лесно е те да се предотвратят, отколкото след това да се лекуват.

Болезнеността при полови сношения е едно от често срещаните сексуални нарушения. Това състояние се нарича още диспареуния и означава повтаряща се или устойчива болка.

Тя се появява по време или след полово сношение както при жените, така и при мъжете. По-често се случва при жените, като често съвпада с вагинизма.

Смята се, че 30 на сто от сексуалните дисфункции се появяват след хирургична операция на гениталите. В около 30-40 на сто от случаите се намесва и патология на тазовите органи. Известно е и това, че около 15 на сто от по-зрелите жени няколко пъти в годината също изпитват дискомфорт при полов акт.

ДИСПАРЕУНИЯТА ЛИШАВА ЖЕНАТА ОГ СЕКСУАЛНА НАСЛАДА Диспауренията лишава жената от сексуална наслада

и може да доведе до влошаване отношенията й с нейния партньор. Но не е само това. Болезнените сексуални актове водят до психологичен дискомфорт и невротични нарушения, защото се потиска сексуалната възбудимост и не се стига до оргазъм. Страхът от очакваната болка сковава жената и понижава удоволствието от секса, дори свежда това удоволствие до нулата.

Жената почти е принудена да избягва половите сношения или да се въздържа от тях. Ако партньорът й не се съобрази с нейното състояние и продължи акта, въпреки изпитваната болка, това е допълнителна психологична травма. Ето в тези случаи често се присъединява вагинизмът, а това задълбочава сексуалното нарушение.

Болките или болезнеността може да възникнат във всяка точка на женските полови органи и да имат различен характер - остър, или само леко раздразнение, което изчезва впоследствие.

Нерядко болките при секс са директно свързани с емоционално-психологичната сфера и са предизвикани от емоционалното състояние на жената.

Във всеки случай, за да установите диагнозата и да помогнете както на себе си, така и на партньора си, трябва да потърсите помощта на специалист.

И мъжете не са застраховани

При мъжете диспареунията най-често е предизвикана от органични причини. Например прекалено стегната и опъната кожичка на половия член. Тя не се забелва по време на ерекция и причинява болка в тази област. Друга причина е т.нар. болестта на Пейрон, при която се появяват склеротични плаки на половия член. А те водят до изкривяване на “детеродния орган”. Временна болезненост при полово сношение се появява и при леко протъркване на “юздичката” на половия член. Когато сексът боли

Има ли спасение?

Лечението зависи не толкова от лекаря и психолога, колкото от отношението между партньорите един към друг. От техните сексологични и дори психологически знания. Лечението предполага преди всичко да се изясни причината за възникналото разстройство. И да се провежда комплексно.
Ако е възникнал психологически проблем, основните предпоставки за по-нататъшен “секс без проблеми” според специалистите са:

- наличие на достоверна и достатъчна информация за вашата собствена сексуалност, за сексуалността на вашия партньор и за секса въобще;
- акцентирайте на полученото удоволствие;
- поддържайте благоприятна обстановка за секса, благопожелателна, свободна и топла атмосфера;
- научете се да се радвате на секса, защото състоянието на напрежение, враждебност и раздразнение само пречи за нормално възбуждане и секс;
- общувайте и телесно, и словесно, невербално;
- бъдете настойчиви в изразяване и реализация на своите желания, а също и максимално чувствителни към желанията на партньора си;
- бъдете готови да удовлетворите тези желания;
- свикнете да разбирате физиологическите различия между половете и партнъорите като различни индивидуалности.

-използвайте лубриканти с оптимално PH, които може да намерите само в някои секс магазини. Те засилват удоволствието от половия контакт и са с дълготраен смазващ ефект, по този начин не може да се получи така нежеланото и болезнено претриване, което превръща сексуалната игра в неприятно изживяване.

За постигане на всичко това обаче е необходима продължителна психотерапия с двамата партньори, насочена към регулиране на техните партньорски отношения, към възстановяване на тяхната сексуалност. Така ще се избавите от страховете и ще добиете сексологични и психологически познания.

bulpress.net

Възпаления, инфекции и диабет причиняват болка при полов акт

Има няколко физиологични причини за болките при секс:

Недокосната или чувствителна девствена ципа.

Възпаления и инфекции - различните вагинити, цервицити, инфекция на мястото на девствената ципа, възпаление на бартолиновите жлези, сраствания, ендометриоза и други заболявания на тазовите органи.

В постменопаузата се променя хормоналният фон, настъпва недостиг на естрогени при жените.



Това води до изтъняване на влагалищната лигавица, а атрофичните процеси прогресират. Възпаления, инфекции и диабет причиняват болка при полов акт

Понижава се овлажняването (смазката) и поради тези причини половият акт носи неприятни усещания и болка. Затова е необходимо да се използват качествени лубриканти с дълготраен смазващ ефект, които може да намерите в някои секс магазини.

При някои заболявания на организма също могат да възникнат различни сексуални разстройства.

Например при инсулинозависим захарен диабет настъпват не само атрофични изменения във влагалищната лигавица, но и в уретрата, пикочния мехур, в тазовото дъно.

Всичко това води до инфекция и формиране на неврогенен пикочен мехур, а оттам - до понижаване на половото влечение, до диспареуния и депресия.
Още за диспареунията четете ТУК!
Макар и рядко, болка може да възникне и поради клиторни сраствания или вродени дефекти.

И не на последно място - грубият полов акт също може да предизвика болка и страх от половия акт въобще. Впоследствие се стига до диспареуния и дори до вагинизъм.


bulpress.net
Flamingo

Ерогенните зони на мъжа

Ако направим обобщение за всички мъже, то може да се каже, че тяхната ерогенна зона - това е цялото им тяло. Но от друга страна, именно това прави нещата много индивидуални. Това, което подлудява един мъж, може да се окаже абсолютно безразлично за друг. И въпреки че мъжете споделят, че допира на женски ръце им е приятен, къдете и да било по тялото, нека все пак да разгледаме онези места, на които мъжете в частност обичат да усещат ласки.

Много мъже обожават целувките, тъй като ерогенна зона се явява слизестата обвивка на устата и езика. Има и такива, на които им харесват нежни целувчици по бузите. Малко смешно, но всъщност е логично, тъй като там са разположени много нервни окончания.

Ласките по гърдите и зърната също могат да подлудят някои - независимо дали са с ръце или с език. Има и такива, които стигат на седмото небе, ако целувате пъпа им.

Разбира се, за всеки мъж главната ерогенна зона се явява половия му член и прилежащите му територии. За това говори факта, че е достатъчно просто да го докоснете, за да усетите ефекта - тук въобще не става въпрос за орална любов. Вероятно и по това си приличат всички мъже - никога не биха я отказали. Много мъже не се задоволяват само с оралните ласки - на тях им допадат изключително и аналните ласки с език.

За други, прилежащите територии към члена включват и "бузките" на дупето и вътрешната страна на бедрата. Има и такива, които можем да наречем "консерватори", в сравнение с гореописания модел. На тях им харесват ласките по гърба, целувките по шията или ушите.
В заключение, ако се абстрахираме от главната ерогенна зона на всички мъже - половият член, то останалото, което общо взето е "вариации по тема", е индивидуално за всеки един. Но за да не изпадате в рутината да се въртите все в един и същи периметър, експериментирайте и наблюдавайте реакциите на мъжа - те ще бъдат вашия най-точен индикатор за онези точки, които са неговата "огнена земя".
ifestyle.ibox.bg

flamingosexshop.blogspot.com

Невероятната история на вибратора

Автор : Майкъл Касълман
Превод от английски: Глория Лазарова
Споменаването на думата вибратор кара повечето хора да си мислят за сексуалните удоволствия на жените. Но тази мисъл изобщо не е минавала през умовете на мъжете доктори, които са изобретили вибратора преди повече от век. По скоро са се интересували от устрйство, което да им спести труда и изтощението на ръцете от лечението на хистерията при жените. Това състояние включва симптоми като неясни, хронични уплаквания при възрастните жени от безпокойство, безсъние, раздразнителност, нервност, еротични фантазии и влажност на вагината. Хистерията при жените била сексуална фрустрация. Историята на вибратора е странна приказка, която включва прозрения в историята на секс-играчките и културните разбирания за женската сексуалност.
Преди 20-ти век европейските и американските мъже вярвали, че жените са неспособни да изпитват сексуално желание или удоволстие. Жените от тази ера фактически съдействали за това мнение. Те били възпитавани от обществото да върват, че „дамите” нямат желание за секс и са просто пасивно влагалище за необузданата мъжка похот, която трябва за изтърпяват, за да задоволят съпрузите си и за да имат деца. Не е изненадващо, че тези нагласи довели до голяма сексуална фрустрация при част от жените.
През вековете докторите установявали множество вариации на неуспешни лечения на хистерията ( от гръцки „uterus”). През 13-ти век  лекарите съветвали жените да използват дилдо. През 16-ти век омъжените хистерички са съветвани да окуражават похотта на съпрузите си. За съжаление този съвет вероятно не е помогнал на много жени, защото скорошни сексуални изследвания показват, че повечето жени рядко изпитват оргазъм от сексуално сношение, а се нуждаят от директна клиторна стимулация. За лечение на хистерия при незадоволени домакини, вдовици и самотни жени препоръчвали яздене на коне. Това упражнение в някои случаи доставяло достатъчна клиторална стимулация, която водела до оргазъм.
Малко жени открили облекчение в ездата, а и до 17-ти век използването на дилдо също не било вариант, защото арбитрите на благоприличието „демонизирали” мастурбацията като „самобичуване”. За щастие се появило приемливо и надеждно лечение: доктор или акушерка, която „ масажира гениталиите с пръсти, използвайки масло от лилия или минзухари”  като лубрикант. Чрез достатъчно генитален масаж хистеричните жени успявали да преживеят внезапно, драматично облекчение чрез „пароксизъм” ( Б. Пр. – речникът ми го превежда като пристъп на болест, смях; припадък, криза :) ). Фактически нито един оторизиран медицински работник не използвал думата „оргазъм”, защото разбира се всички знаели, че жените нямат сексуални усещания и емоции, следователно не е възможно да „стигнат до върха” по време на секс.
До 19-ти век асистираният от лекар пароксизъм бил категорично установен в Европа и САЩ . Това била благодат за много лекари. По това време гледали на лекарите с голямо недоверие. Повечето доктори имали малко и ненаучно обучение и само няколко вида лечения, които наистина давали резултат. Но благодарение на гениталният масаж, хистерията била заболяване, което докторите лекували с голям успех.  Това довело до огромен брой жени, които доверчиво и редовно се връщали дори и за допълнително лечение, готови да плащат за процедурата.
Но лечението на хистерията имало и отрицателни страни за лекарите – изморени пръсти от продължителния масаж. В медицинските журнали от 19-ти век се оплаквали, че хистеричките подлагали на изпитание издържливостта на лекарите. Последните споделяли, че имат проблеми с това да масажират терапевтично пациентките си достатъчно дълго, за да стигнат до желания резултат.( За поглед върху лечението на хистерията през 19-ти век гледайте филма “ The road to Wellville”.)


Нуждата е майката на изобретателността – лекарите започнали да експериментират с механични заместители на ръцете си. Опитали голям брой принадлежности за генитален масаж като задвижвани с вода механизми ( предшествениците на днешните масажори за душ) или задвижвани с пара изпомпващи дилди.  Но тези машини били тежки, неудобни, ненадеждни и понякога опасни
В края на 19-ти век електричестово става налично за домашна употреба и първите електрически уреди били изобретени -  шевната машина, вентилаторът и тостерът. Скоро ( около 1880г.) те са последвани и от електрически вибратор патентован от предприемчивия британски лекар Джоузеф Мортимър Гранвил. Вибраторът е изобретен с деситилетие по-рано от електрическата прахосмукачка и ютия
Вибраторите станали внезапен хит. Те произвеждат пароксизъм бързо, надеждно, безопасно и евтино и толкова често колкото жените си пожелаят. До зората на 20-ти век лекарите губят монопола си над вибраторите и лечението на хистерия, защото жените започнали да си купуват сами необходимите устройства. Появяват се раклами в списания като „ Домашият приятел на жената” , „Шев и бродерия” и много други
Електричеството дава на жените вибратори, но иронично, само след няколко деситилетия почти не им ги отнема. С изобретяването на киното, вибраторите се превръшщат в порнография и си спечелват неприятна репутация. До  1920 г. стават социално неприемливи. Рекламите на вибратори изчезват от потребителските медии. От 1920 г. до 1970 г. се намират изключително трудно.
Но някои изобретения са просто толкова полезни, че оцеляват въпреки опитите да бъдат потиснати.  Днес около 25% от жените притежават вибратор и 10% от американските двойки ги използват по време на секс. Само си помислете, че дължим най-популярната секс-играчка на уморените пръсти на лекарите!
Flamingo
flamingosexshop.blogspot.com

Голям ли му е или аз съм тясна

Размерът на вагината тревожи доста жени. Особено тези, които са раждали. Въпросът е тревожен, защото подобни страхове и мисли могат да се отразят на сексуалността на една жена.  Ако вие имате подобни страхове или съмнения, не се колебайте да ги споделите с вашия лекар.

Дали е твърде голяма?

Ако досега не сте раждали, едва ли сте си задавали този въпрос. За съжаление съществува един мит, според който жена, която е правила много пъти секс има по-голяма вагина. Това няма абсолютно никаква връзка!

Това, което може да промени големината на вашата вагина е раждането по нормален път. Колкото повече бебета сте родили, толкова по-голяма е вероятността от разширяване на влагалището. Това се дължи на преразтягането на мускулите и връзките на вагиналните стени. По-често се среща при по-продължително и трудно раждане. До известна степен може да се предотврати, ако сте правили упражнения преди и след раждането.

Голяма вагина??? Ако наистина е твърде голяма?

 Това може да се познае по следните признаци: 

-          сексът не е особено приятен за вас  

-          сексът не е особено приятен за партньора ви  

-          често нахлуване на въздух във влагалището по време на полов акт  

-          може да нахлуе вода във вагината, когато си взимате вана или душ 

-          в по-късен етап е възможно пропадане на цялото влагалище и дори други вътрени органи, поради отслабени връзки

вагинални топчета фламингоВагинални топчета. Какво може да се направи при отпусната вагина?

Ако чувствате вагината си твърде отпусната, можете да поправите малко нещата, ако правите всекидневно упражнения за стягане. Редувайте интервали от по 10 секунди на стягане и отпускане на вагината поне четири пъти на ден.

Попитайте в специализираните секс-магазини за специални кремове, които временно могат да поправят положението. Също така може да си вземете и уреди или т.н. вагинални топчета за стягане, чрез упражнения. Натиснете тук за да разгледате едни от вагиналните топчета.

Ако усещате, че това положение тотално е сринало вашия сексуален живот, можете да прибегнете донесложна операция за стесняване на влагалището.

размера на вагината, вагинизъм, вагинални топчета, фламингоГолеми срамни устни Мислите, че срамните ви устни са по-големи?

Много жени имат подобни страхове, които се оказват абсолютно безпочвени. Но ако наистина съществува някакво отклонение, то може да се коригира чрез хирургическа намеса.

Тясна вагина Мислите, че вагината ви е твърде тясна?

Това се случва много рядко, въпреки че много жени мислят така. Това се дължи на вагинизъма – състояние, при което се свиват стените на влагалището, при всяко проникване. Симптомите за това са:

-          болка при полов акт

-          невъзможност за проникване

-          невъзможност да поставите тампон

 Ако имате подобни оплаквания, посъветвайте се с вашия гинеколог. При този случай ние предлагаме обезболяващи кремове и гелове, който в комбинация с мини вибратор ще започнат да ви отпускат.

fema-bg.com

Масаж на простатата

Време за малко нови техники в секса! Чети нататък, за да видиш как анатомичните особености на мъжката полова система помагат на разнообразието в леглото и също така с каква техника да се възползваш от тези особености!

Сигурно ще ти е интересно да научиш, че мъжете също имат G-точка. Да, масажирането на тайнствено местенце, в резултат на което се получават космически оргазми, не е само женска привилегия. И това е така благодарение на простатата.

Тази жлеза със скромните размери на кестен с пълно право може да бъде наречена мъжката G-точка. Ако се стимулира по време на секс, тя предизвиква мощен еротичен вулкан. Как се активира тази лава от възпламеняващи емоции? С малко техника и прости упражнения всеки би могъл да се наслади на разтърсващи оргазми.

За тази цел на помощ идва един съседен на простатата орган – corpura cavernosa (пещеристите тела). Те са разположени от двете страни на пениса и имат пореста, подобна на гъба, структура (оттам идва и името им). Те играят основна роля при ерекция – когато си възбуден, се напълват с кръв и така пенисът ти се втвърдява и уголемява.
Туй като пещеристите тела се намират непосредствено до простатата, тя може да бъде стимулирана с тяхна помощ, чрез малко специфичен масаж. Как да стане това?
Кажи на приятелката си да обвие ръка около пениса ти, но вместо да прави обичайните движения нагоре-надолу, да плъзга само надолу, към тялото ти. При това движение двете части на пещеристите тела обгръщат простатата и я притискат. Ако тя изпълни тази техника, този масаж ще ти донесе небесна наслада, за каквато не си и сънувал!
Flamingo
flamingosexshop.blogspot.com

Простатни масажьори

едва ли имате нужда от оправдание да харесвате аналната стимулация, но природата ви е предоставила такова - изключително богатата на нервни окончания простатна жлеза, която е директно достъпна за масаж през тънката ректална стена. Проектирани и патентовани като медицински приспособления, цяла серия от продукти претендират да постигат целта по най-ефективния начин. Оставяме психологията настрана, макар да вярваме, че тя има повече пръст в удоволствието ви, отколкото аналната анатомия сама по себе си.

Колко сантиметра стигат?

Когато те се срещат случайно в африканската савана, е въпрос на добър вкус да се поздравят, показвайки най-добрия си орган. Той е черен, поклаща се между краката им и в отпуснато състояние е дълъг цели 17 сантиметра.

Името му е клитор. Клиторът на определен вид хиени е толкова голям, че учените дълго време мислели тези животни за хермафродити. Подобни XXL органи притежават и други бозайници.

При хората обаче гениталиите са еднозначно обозначени. Въпреки това размерът и формата им занимават мисълта.



Във времената на СПИН проблемът със сантиметрите добива и животоспасяващо значение. Преди известно време здравното министерство в Германия се опита да засегне въпроса за размера с плакати със зеленчуци. Примерно с краставици с нахлузен върху тях презерватив и надпис: "Пасва на всяка краставица." Или с пет малки корнишончета, също в кондоми, под които пише: "И за млад зеленчук."

Така министерството се опита да убеди мъжете, които се притесняват от малкия размер на члена си, въпреки всичко да купуват презервативи. Няма мъж, който да е в състояние да се престраши да попита в аптеката или на касата на супера за кондоми малък размер.

А такива се продават. Вместо това ненадарените или се мъчат с презервативи, които са им големи, или направо рискуват и правят секс, без да се предпазват.

Този проблем не се отнася само за мъжете, на които им се губи някой и друг сантиметър, а за почти всички младежи, тъй като пенисът достига окончателната си дължина след навършването на 18 години. Плакатите със зеленчука подсказваха деликатно, че не е нужно презервативът да се развива изцяло, а само дотам, докъдето пасва.






Властите в Индия имат подобен проблем, защото в тази страна се продават основно европейски презервативи, но те са по-големи. Затова повечето мъже там избягват да ги употребяват.

Големината на пениса е проблем от най-древни времена и засяга всички култури. В Папуа Нова Гвинея местните си го слагат в нещо като тенджера, направена от тиква, и гордо разхождат това украшение. В Япония шинтоистите разнасят дървени фалоси по време на церемониите, а евреи и мюсюлмани приемат мъже в редиците си само след обрязване.

От времената на Фройд архитектите на небостъргачи и инженерите на ракети биват подозирани във фалически комплекси.

Два дни след атаката срещу близнаците в Ню Йорк на 11 септември културолози разтълкуваха атентатите като един вид кастрация на мощта на Запада.

Всъщност пенисът може не само да расте, но и да намалява. При студ, стрес или спорт той се свива. Което води до въпроса колко сантиметра са нормални? При спокойна психика и стайна температура европейският мъжки орган е между 7 и 10 сантиметра. Във възбудено състояние той е средно 14,48 см дълъг и 3,95 см дебел.





Така европейският бие азиатския, който е точно със сантиметър по-къс. В същото време за чернокожите се носят легенди колко добре оборудвани са.

Всъщност това не е така. Според учените в отпуснато състояние чернокожият пенис е с 6 мм по-дълъг от европейския, но при ерекция той изостава с 8 мм. Жени с опит оспорват това твърдение. А мнението на жените е далеч по-важно от мнението на учените. Поне по този въпрос.

В крайна сметка колко да са сантиметрите е тема, опираща не просто до мъжката суета, а до женското задоволяване. Официално представителките на нежния пол винаги твърдят, че размерът няма значение. В разговори помежду си обаче са убедени, че има.

Дължината и дебелината трябва да отговарят на големината на женския полов орган, за да е пълно удоволствието. Твърде дълъг пенис се удря в стената на матката, което е болезнено. Твърде тънък пък не се усеща в началото, където са най-многото нервни окончания.

Може ли пенисът да се уголеми?

увеличаване размера на пениса, секс магазин, фламингоС апарат за удължаване могат да се постигнат някакви си 1,5 до 3.0 см все пак, но за целта устройството трябва да се използва за тренировки всеки ден по 20 мин. В секс магазина ще ви обяснят как точно да го правите. Разнообразието от помпи е зашеметяващо.

Освен помпи за увеличаване на пениса на пазара се появиха доста полови стимулатори, които водят до увеличаване размера на пениса. Едни от тях е световно известните таблети MAXMAN, Enlargement pills, и доста други модели таблети.

Идвете групи стоки водят до увеличаване на дебелина и впоследствие водят до увеличаване на размера и на дължина. Учудването е пълно при таблетите как толкова бързо за 30 мин вече имае видимо по-голям размер. Комбинацията между таблети и помпа води до трайно увеличаване и не е ограничено за хора от различна възрастова група.

Операциите за удължаване са твърде рисковани. А и защо са нужни? Има достатъчно примери за изключително мъжкарски екземпляри, чиято ерекция е само 3 сантиметра - горилите.

Д-р КОРНЕЛИЯ КУРТЕВА




ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

1. Повечето пениси са криви и завиват леко наляво или надясно.

2. Голяма част от мъжките птици нямат пенис.

3. Пенисът изгаря лесно на слънце, тъй като рядко вижда светлина. Същото важи и за тестисите.

4. Най-дългият измерен пенис е на порноактьора Лонг-Донг Силвър - 45 сантиметра в ерекция.

5. С остаряването пенисът се смалява и изтънява.

6. Пенисът е в ерекция часове наред всяка нощ. Така се осигурява снабдяването му с достатъчно кислород.



ОТДАВНА ХОРАТА ГОВОРЯТ....:)

Някой беше казал, че поне веднъж в живота си човек трябва да опита секс с пълна жена. Понеже не си спомням кой точно беше въпросният тип, ни убягват и причините, които изтъкваше. В съзнанието ни е останало само нещо, свързано с поглаждането на гладката пухкава кожа тук и там…

Сетихме се и за джуджето младоженец, което щастливо припкало върху пълничката си полегнала съпруга и възклицавало: "Не жена, а имот!"


После ни просветна, че в порното има специален жанр, посветен на пълничките секси дами. Нарича се BBW (Big Beautiful Woman - голяма, красива жена) и се радва на много почитатели.

Накрая си припомнихме как след определено количество бири барът, който в началото е бил пълен с обемисти каки, постепенно мутира в представите ни в развъдник на чудни хубавици.

Тогава стигнахме до заключението, че пухкавите жени незаслужено са били пренебрегвани на страниците ни. Поразпитахме ценители и разбирачи, които ни светнаха за някои митове, свързани със секса с дебели жени, и триковете, които трябва да владеем, когато се окажем в едно легло с тях.
секс магазин, фламинго, sex shop, flamingo, bulgaria


Мит 1 Пълните дами са сдържани в леглото

Всъщност мазнините в тялото увеличават производството на тестостерон и ендорфин - хормоните, които отговарят за сексуалното желание и удовлетворение. Така че поне в тази област на дебеланките всичко им е наред. Сексуалните проблеми по-скоро са от психологическо естество. Комплексът заради пълното телосложение води до скованост и потискане на емоциите. Ако покажете на пухкавелката, че е желана, ви очаква наистина страстна нощ, уверяват "препатили".

Мит 2 Дебеланките се потят много и това пречи на секса

Увеличеното потоотделяне (хиперхидроза) се дължи на ендокринни и инфекциозни заболявания, а не е свързано с наднорменото тегло. При добра хигиена потните жлези на пълните жени не се отличават от тези на анорексичките.

Мит 3 “Входът” е задръстен от тлъстинки

Казано накратко, влагалището на пълната жена никъде не се е скрило. Дори напротив - срамните устни на пухкавелките често са по-ясно изразени от тези на кльощавелките.





ПЛЮСОВЕ

* Дебеланката е много по-искрена в секса, отколкото някоя капризна манекенка, която постоянно се чуди отива ли й или не тая чупка в кръста.

* Склонна е към експерименти и сама предлага определени видове секс, за които иначе на мъжете често им се налага да си ги изпросват.

* Търпелива и издръжлива е Практиците уверяват, че тя е податлива на по-груб подход, обича енергичното мачкане и пошляпване.

* Рядко симулира оргазъм, но пък когато стигне до върха, емоциите й не знаят граници.

МИНУСИ

* Внимавайте с комплиментите: жените, които страдат от комплекси за пълнотата си, са много чувствителни към фалша. Прекаленото прехласване по "великолепните й гърди" и "неземната й кадифена кожа" може да съсипе мерака й за секс. По-добре да не сантименталничите, а просто да кажете: "Много ми е хубаво с теб!"

* Дебеланите не са акробатки и с тях не е много разумно да пробвате позите от Кама Сутра. Формулата за успех е една - проста и правилно подбрана позиция.

Стела

Агенция Фламинго

ПАРФЮМЪТ



В какво се крие непреодолимото очарование на ефимерните аромати?

Уханието на илюзията

„Възприемате ли се като чувствена и елегантна?" - Пита Катлийн Монтроуз и доближава химикалката до бележника си.

Намирам се в офис високо над „Медисън Авеню" в Ню Йорк. Катлийн, вицепрезидент на отдела по творчески разработки в компанията Firmenich, която създава благоуханията за фирми като Calvin Klein и Estée Lauder, се готви да ми демонстрира процеса на създаване на парфюмите.



- Елегантна? - казвам аз, загледана в бримката на чорапа си.

- Какви цветове носите?Парфюмът

- Черно - отговарям.

- Друго?

- Тъмносиво.

- Друго?

- Тъмносиньо.

Усещам настоятелния й поглед. И внезапно се разбъбрям: „Предпочитам да почета книга, отколкото да отида на купон. Ако бях богата, щях да нося изумруди, а не диаманти. Предпочитам морето пред планината и не понасям задушливите цветни аромати."

„БЕЗ ТУБЕРОЗА" - отбелязва си Катлийн. „Ако можех да си го позволя, щях да се обличам в „Ив Сен Лоран", а не в натруфените модели на Кристиан Лакроа; предпочитам червеното вино пред бялото и харесвам портретите на Джон Сингър Сарджънт."

Поемам си дълбоко дъх. „Бих искала дискретен парфюм. Искрящ. Изискан. Остроумен."

Парфюмът-GiorgioОт моята изповед ще извлекат т.нар. бриф - кратко описание на концепцията за парфюма и неговата целева група (поколението X, светските дами или в случая моя милост). Брифът („Ненатрапчив аромат. Елегантен, свеж, изискан") ще бъде предаден на петима парфюмеристи и всеки от тях ще създаде своя версия на парфюма „Кати".

 Аз ще трябва да кажа кой ми допада най-много. Ако бях голяма компания като Christian Dior, процесът щеше да е почти същият, като изключим това, че за създатели на моя парфюм щяха да се конкурират и други доставчици като Givaudan или International Flavors & Fragrances (IFF). Поканена съм да дойда пак след две седмици за първо тестване.

Тръгвам си и на път към следващата ми среща нещо ми просветва: аз само си фантазирах. Изумруди, червено вино, Ив Сен Лоран... Всъщност съм израсла в Маями Бийч, Флорида, където найлоновата чанта с украса от мидени черупки минаваше за моден аксесоар, а на трапезата най-близкият аналог на виното беше газираната вода. Поддадох се на омагьосващата песен на бляскавата илюзия.Парфюмът

„Парфюмът - казва София Гройсман, главен парфюмерист на IFF - е обещание във флакон."

Ние искаме да повярваме на това обещание. Копнеем да бъдем по-хубави, по-богати, по-секси и по-щастливи. Искаме да сме „нещо повече", както биха се изразили работещите в парфюмерийната индустрия. Парфюмът залага по-скоро на слабостите, отколкото на силните ни страни.

Да си припомним само какви имена носят благоуханията, които купуваме: Joy (Радост), Trésor (Съкровище), Allure (Съблазън), Miracle (Чудо), Emerald Dream (Изумруден блян), Unforgivable Woman. „Ние продаваме надежда" - казва Чарлс Ревсън, козметичният бос, който през 1973 г. създаде Charlie - първия парфюм, олицетворяващ американския начин на живот. А ние купуваме тази надежда.

Сладкодумната индустрия, която пробужда тези мечти, е отчасти шоу, отчасти фокуснически номер с помощта на огледала и димни завеси. (Всъщност „парфюм" вероятно идва от провансалската дума perfumar - „разпръсквам дим". Първите парфюми били благовония - уханни струйки надежда, отправени към боговете.) „Това е индустрия от митове - казва Алън Мотъс, издател и консултант. - Тя не издържа на трезв поглед и дневна светлина."

Седим с него в едно кафене край „Юниън Скуеър" в Ню Йорк и слушам разказите му за прочути парфюми. „Giorgio беше направен като на шега; рекламираха го по телефона и с тестери в списанията, но това не му попречи да се превърне в сензация." Случват се и шумни провали: „Не можеш да облечеш кучето си в лъскави дрехи и да го заведеш на танци." Или пък прекалена самонадеяност: „Някой прави сензация и всички други си казват: „И аз мога" - както често става и в шоубизнеса" - казва Мотъс с въздишка.

Независимо от рекламния шум никой не би оспорил притегателната сила на аромата. Способността на парфюма да съблазнява е известна още от времето на Клеопатра, която, за да постигне своето, приела римския военачалник Марк Антоний на ладия с платна, напоени с такива благоухания, пише Шекспир, „че ветровете се поболели от любов". Асирийците парфюмирали брадите си. Нерон се къпел във вино от рози. През XVIII в. много будоари били украсени с ароматизирани дървени орнаменти.

Ароматите проникват в дълбоките кладенци на паметта и желанието. Понякога, за да отмъстят - представете си например измамено момиче, което, преди да зареже негодника с гръм и трясък, излива цял флакон парфюм върху чаршафите му.

Според някои биолози паметта и ароматът са преплетени, защото обонянието е пряко свързано с лимбичната система - центъра на емоциите в мозъка. Никое друго сетиво няма подобен непосредствен достъп до нея.
Цялата статия можете да прочетете в броя на National Geographic България от февруари 2009
 Кати Нюман
nationalgeographic.bg

Добавете надпис

Всичко за секса


Болка при секс
Сексът трябва да бъде едно забавно и чувствено изживяване. Но много жени изпитват болка при правенето на любов.
Болката може да бъде краткотрайна или пък да се появява месеци и дори години наред. Когато се появят болки при секс, те могат да са първият и единствен сигнал за състояние, което да налага медицинска помощ.
Установете каква е болката.
Преди да се срещнете с лекаря си, установете къде се появява болката - отвън или дълбоко навътре. Това ще ви даде ключа за причината на неразположението.
При повърхностна болка проблемът може би е в проникването. Ако то е толкова невнимателно, жената дори не може да има сношение. Но ако болката е вътрешна, то тогава проникването не е проблем.
За да се установи конкретната причина, трябва да се подложите на изследване. Настоявайте да ви прегледа лекарка, ако това ще ви помогне да се почувствате по-спокойна.
Най-често срещаните болки.
Протриване при секс.

Вагиналната сухота е най-честата причина за болезнен секс. Обикновено влагалището поддържа влагата си по естествен начин. Но ако нивото на естроген в тялото ви е ниско(например по време или след менопаузата) или ако не сте напълно възбудена, то вие няма да произведете нужното ви количество смазващо вещество.
Като начало уверете се, че любовната игра продължава достатъчно дълго. Ако сухотата е един от няколкото симптоми на менопаузата, личният ви лекар може да ви препоръча хормонални таблетки или естрогенен крем, който да втривате вагинално.
Парещи болки.
Зачервяване, възпаление и повишена чувствителност около входа на вагината понякога показват наличието на състояние, наречено вагинален вестибулит. Парещата болка можете да изпитате при секс, ходене до тоалетната или пък при използването на определени продукти за баня. Тя може дотолкова да се влоши, че да не можете да използвате дори тампон.
При някои жени симптомите се изострят точно преди или след менструация.
Причината все още не е установена и затова няма и стандартно лечение. Но лекарят би могъл да ви изпише различни кремове и антибиотици или естроген, който помага да се прекъсне цикълът на болката. Някои жени намират облекчение и в хомеопатията.
Вагинизъм - свиване преди секс.
Ако изпитвате болка само когато правите секс или ако проникването е невъзможно, може би проблемът се крие във входа на влагалището. Понякога психологични причини могат да предизвикат спазъм. Това обикновено се случва ако се страхувате, че ще ви заболи. Състоянието се нарича вагинизъм и в повечето случаи се диагностицира при липса на друга основателна причина.
Първичните причини могат да варират от бивша неуспешна връзка до травмиращ контакт в миналото.
Вагинизъмът може да се появи и ако някакъв физически проблем ви е накарал да свързвате секса с болка. Помолете личния си лекар да ви даде направление за сексолог, който да ви помогне да определите причината й ще ви научи как да отпускате вагиналните си мускули.
Дълбока болка след проникването.
Повечето жени изпитват болка дълбоко в себе си по време на секс. Това обикновено се дължи на позата, в която са били по време на сношението. Различните пози позволяват контрол върху дълбочината на проникването.
Възможно е и да забележите, че болката продължава и след секс или се появява в определени моменти от менструалния ви цикъл. Може да имате и проблеми със самата менструация.
Вероятните причини включват възпаление на яйчниците, ендометрит и обърната матка (когато матката ви е наклонена назад вместо напред). За да определите причината, е нужно да се подложите на пълни изследвания. Личният лекар може да ви изпише антибиотици, за да се изчисти всякакво възпаление, и след това да ви пренасочи към гинеколог.
Страхотен секс за жените
Жените превъзхождат мъжете в сексуално отношение. Ще попитате с какво? Ако мъжете достигат максималната точка на удоволствието в края на сексуалния акт, при еякулация, то жените са мултиоргазмени.
Това означава, че жените могат да се наслаждават на удоволствието през цялото време и да достигат до връхната точка многократно по време на контакта.
Има обаче жени, за които сексуалното удоволствие не е толкова лесно достижимо. Специалистите го обясняват с отпускане на вагиналните мускули, което не позволява да се осъществяват ефективни фрикции по време на полов контакт. А броят на фрикциите е пътят към голямото „О”.
Всяка жена знае, че когато по време на секс контактът между партньорите е плътен, усещанията са повече от вълнуващи. По време на нормално раждане, мускулите, намиращи се около влагалището, могат да бъдат разкъсани или да се отпуснат. Резултатът е: намаляване на сексуалното удоволствие, както за жената, така и за нейния партньор. В допълнение, много жени не са удовлетворени от естетичния изглед на техните гениталии. Изменените генитални структури могат да са резултат от наследствена обусловеност, травма, раждане или да са възрастово предизвикани.
Създател на процедурите е известният американски пластичен хирург д-р Дейвид Матлок. В основата си всяка отделна процедура е провокирана и разработена в резултат на вслушване в потребностите на жените. VRL® и DLV® са безопасни и ефективни козметични процедури и нямат заместител.
Лазерното вагинално подмладяване (LVR®) представлява едночасова амбулаторна хирургична процедура, с която се коригира отпускането на влагалищната мускулатура. Тя се извършва с лазер и подобрява сексуалните усещания на жената. Чрез LVR® се постига възстановяване на влагалището до вида, в който то се е намирало преди раждането и дори по време на девствеността.
Дизайнерската лазерна вагинопластика (DLV®) представлява група от естетични лазерни хирургични процедури, създадени да подобрят естетичния вид на големите срамни устни. Причините, поради които една жена може да поиска да направи това, са различни. Много жени не харесват лабиите си и смятат, че те са прекалено разтворени или широки. Други имат чувството, че устните им образуват подутина и се притесняват да носят бански и дрехи, впити по тялото. Трети искат да променят формата или големина на лабиите.
LVR® и DLV® са здравословни решения и отговарят изцяло на потребностите на жените да се чувстват добре. Те са коренно различни от всички подобни процедури, поради факта, че се изпълняват със специално създаден за целта лазер.
Тези патентовани процедури се прилагат успешно в софийската Хил клиник. Тя е единствената сертифицирана клиника в България за извършване на LVR® и DLV®.
Особен интерес представлява увеличаването на G-точката с процедурата G-Shot®. Тя се запълва със специален филър като по този начин изпъква и засилва многократно усещанията по време на оргазъм.
LVR® , DLV® и G-Shot® дават възможност на всяка жена да се чувства много по-уверена в сексуалните си отношения и да изпита нови вълнуващи усещания.
Възможна ли е връзка без секс?
Колко от вас смятат любовта без секс за възможна, а колко от вас мислят секса без любов за нещо напълно нормално? Мненията за връзката между любовта и секса ще е винаги противоречива, но едно е ясно – една сериозна връзка не търпи компромиси.
Както казва Милена от „Тройка на разсъмване“, почешат ли те веднъж, винаги ще те сърби. Така е и в интимния живот – разбере ли човек какво е удоволствието от секса, трудно би се отказал от него.
Връзка без секс е нещо приемливо, но ако става дума за любов в тийнейджърска възраст. Но когато говорим за сериозна връзка и сериозни намерения между двама влюбени, сексът е задължителна част от взаимоотношенията им. Връзката без секс е като ястие без подправки. Сексът придава цвят, вкус, характер на една връзка. Сексът сплотява влюбените и осъществява реална връзка между тях в буквалния смисъл на думата. Тази близост е така необходима на много двойки, защото сексът доизгражда доверието между влюбените. Сексът е силата, която превръща хората в отворени книги за половинките си, чието съдържание се възприема или като скучен сладникав роман или като фантастичен бестселър. Или иначе казано, след първия секс с половинката си, хората решават дали връзката им има бъдеще или е обречена на провал. Ако сексът, макар и след дълга практика в една връзка, не оправдава очакванията за върховно удоволствие, много от двойките охладняват в любовта си.
Сексът с цел продължаване на рода в миналото днес се е превърнал в човешка нужда с цел доставяне на физическа наслада. Сексът обаче е като храната – заситиш ли глада веднъж, след време пак огладняваш и искаш от същата порция незабравим секс.
Въпреки, че сексът се възприема като двигател за една връзка и поддържащ огъня на любовта, все пак има и двойки, които намират баланса във взаимоотношенията си и без секс. Когато става дума за възрастна двойка, сексът може ида няма това значение и сила, което има при двама млади влюбени. В резултат на импотентност на мъжа или пък охладнели отношения с годините, двойките прекратяват секса, но остават заедно заради децата си или просто защото осъзнават, че не им е сега времето да си търсят отново половинка.
Според френския сексолог Ален Ерил някои двойки прилагат умишлена сексуална диета в любовните си взаимоотношения. Тя има лекарствено действие върху интимните отношения. Някои двойки намаляват сексуалните си контакти, когато усетят, че сексуалната възбуда е по-малка, с надеждата, че колкото по-рядко правят секс, толкова по-качествен ще бъде той. Други двойки напълно се отказват от секса и остават да живеят заедно, но само като приятели и добри родители. Според Ален Ерил обаче връзката без секс е непълноценна и повод дори за депресия. Така че смело консумирайте любовта си.
informaciazasexa-bg

Събина Костадинова

Страп - он сексът

Strap on sex е едно наистина невероятно изживяване както и за мъжа, така и за жената и няма нищо общо с хомосексуализма.
Strap on се нарича още "Смяна на ролите в секса" - жената е активната, водещата страна, тя контролира акта и партньора си. Жената обладава мъжа и го чука -като строга господарка. Това е висша форма на femdom.
Има техники за предварителна подготовка на едно "девствено дупе". Не бива да има болка или неприятни усещания, а само удоволствие и наслада. За целта се започва с пръсти, после с вибратор и разширител. Задължително се ползва гел за анален секс, който има отпускащо действие. Към пенис колана се пристъпва, когато партньора е готов за него. Много е важно мъжа да се отпусне физически и психически, за да изпита истинска наслада. Fisting се прави по същия начин, но с ръка и ръкавица. Необходима е по дълга предварителна подготовка и повече гел. В един сеанс могат да се съчетават strap on s fisting. Има различни пози и начини да се достигне до оргазъм. Някои мъже свършват сами докато ги чукат с колана или с ръка, без да имат нужда от ръчна стимулация. Такъв секс и такъв екстаз са неописуеми - не могат да се разкажат, трябва да се изживеят!От друга страна, STRAP ON е нещо като мост за хомосексуалните, които все пак биха искали да опитат да създадат някаква сексуална близост с жена, без да се налага да се отричат от себе си и да стават нещо, което никога не са били..За роба е важен самият акт на отдаване в обятията на господарката.Проникването е вторестепенно, разбира се ,ако говорим за хетеросексуални роби.При бисексуалните и гейовете,проникването ,вкарването на различни неща в задника има първостепенно значение.

Много е важно как господарката предразполага робът да се съгласи на такава смяна на ролите.Природата е определила мъжа ,като по-силен физически от жената и респективно доминиращ.Изисква се особенно чуство мъжът-роб да се пречупи и да приеме ролята на подчинената страна.
P.S. Strap on sex и fisting могат да се практикуват и самостоятелно като перверзни анални забавления, и като част от садо мазо сеанс в hard вариант с бичуване, унижения, crosdressing (преобличане като жена), forced feminization (насилстевена феминизация) и dildo rape (изнасилване).

Flamingo
flamingosexshop.blogspot.com

Все повече мъже и жени практикуват анален секс

Ново проучване, публикувано в "Journal of Sexual Medicine" показва, че все повече жени практикуват анален секс.

Според данните, публикувани в списанието, 20% от жените на възраст между 18 и 19 години опитват анален секс поне веднъж. При малко по-възрастните жени, броят е по-голям. Цели 40% от тях на възраст от 20 до 24 години опитват анален секс, а най-интересното е, че повечето не са спрели само на един опит, но продължават редовно да практикуват.

През 1992 г. само 10% от жените признават, че поне веднъж са правили анален секс, докато през 2010 г. тази цифра се е увеличила двойно.

Особено интересни са данните за мъжете. 11% от мъжете на възраст от 20 до 24 години казват, че поне веднъж някой пенетрирал в техния анус. Този процент е по-нисък при по-горните възрасти, но процентът на мъжете, които са имали подобно преживяване през 1992 в сравнение с момента е двойно увеличен. Тогава е бил 2%, а през 2010 г. 4% от мъжете са заявили, че са практикували анален секс.
Трябва да се отбележи, че в изследването са участвали мъже от всички сексуални ориентации.


Блог класации:



flamingosexshop.blogspot.com

Секс куклите

Пробвал ли си със секс кукла?

Мислил ли си някога да пробваш със секс кукла? А може би вече си? Сексът със секс кукла е различен, вълнуващ, сигурен и винаги по вкуса ти. Секс куклата не отказва секс и ще ти е вярна до гроб, само ако сам не пожелаеш да я споделиш с ближния (т.е. някое приятелче).
Може да не вярваш, но секс куклата далеч не е ново изобретение. Съществува мит, че първата секс кукла била изобретена собственоръчно от древен кипърец, който я кръстил Галатеа. Според него Галатеа била най-прекрасната жена на земята - той я хранел, къпел, спал с нея и естествено правел секс с нея.
Ако решиш и ти да се сдобиеш със секс кукла, имай предвид, че има основно 3 вида. Най-евтините са надуваемите секс кукли, които само след няколко ползвания, вече няма да стават за нищо. Бързо може да замениш едната с друга, по-слаба или с по-големи цици, без това да ти коства много пари. Малко по-скъпите секс кукли са от латекс. Те са по-качествени и пластични от надуваемите, като някои участъци може да се пълнят с вода, за по-яко усещане при докосване, като циците например.
Най-качествените секс кукли са направени от силикон. Те са напълно сгъваеми и много от тях могат да заемат различни пози, според това как ти се иска да правиш секс. Материалът, от който е направено лицето им е сходен с този, от който се правят специалните филмови ефекти и лицето на изкуствената мадама е досущ като истинско. Силиконовите секс кукли са по-тежки от останалите, но са все още двойно по-леки от реалната тежест на истинска жена. Някои производители стигат до там, че слагат истинска коса на секс куклата. Силиконовите секс кукли достигат цена до 7 000 долара.
Секс куклите са безспорно най-търсени и използвани в Япония. Бизнесът е просперирал до там, че има публични домове, които предлагат секс кукли под наем заедно със стая за вечерта. Разпространена е също доставката на секс кукла до дома за една вечер, след което куклата "се прибира" у дома. Не много отдавна излезе документален филм филм Guys and Dolls, който описва живота на четирима американски и британски мъже с техните секс кукли.
Последната мода сред секс куклите са женските секс роботи. За първи път женският секс робот Roxxxy се появи в Лас Вегас. Тя има изкуствен интелект, може да изслушва, да общува, да спи и, разбира се, е навероятно добра в секса. "Тя не може да чисти, не може да готви, но може да прави почти всичко друго, ако разбирате какво имам предвид" казва един от създателите й. Тя е висока 170 см и тежи около 54 килограма. Освен това секс роботите може да съществуват в 5 различни личности - "Дивата Уенди", която е любителка на купоните и авантюристична, "Фригидната Фара" е резервирана и плаха, "Зрялата Марта" притежава "матриархален тип грижовност", все още без име е наивната и млада "дама", която ще изпълнява всички желания на мъжете.

Веселин Веселинов
flamingosexshop.blogspot.com

Сексуалните фантазии на мъжете


Всеобщоизвестно е, че сексуалните фантазии на мъжете се простират в широк диапазон. Те могат да бъдат от безобидни представи за флирт и ухажване до "възмутителни" сексуални похоти. Счита се, че наследниците на Адам са толкова зависими от секса, че почти денонощно те мислят за него. За мъжете, секса е жизнена необходимост, а на всяка трета минута мъжът си спомня и за своя сексуален приятел и инструмент - пенисът. Какво си представят мъжете в своите фантазии?
По време на фантазия, въображението заработва и започва да рисува ситуации, на които повечето мъже не биха се решили в реалния живот. Възможността с мечтите си да извършат непозволеното, превръща фантазирането в увлекателно занимание.
За степента на фантазиране, в значителна степен влияние оказва сексуалната разкрепостеност на мъжа. За разлика от жените, които по-често си представят приемащата роля, мъжете са склонни да фантазират ситуации, в които се явяват действащи лица. В по-смелите си фантазии обаче, се оказва, че мъжете фантазират сексуално предимно роли, в които те са пасивната страна, т.е. страната, в която на тях им правят нещо, а не те самите да го изпълняват.
Не толкова рядко се оказва, че мъжете имат фантазии и върху хомосексуални теми. И това на пръв поглед е странно, дотолкова, доколкото средно-статистическият мъж обикновено демонстрира хомофобия в обществото. Оказва се, че тези мъже всъщност не споделят своите сексуални фантазии и не ги превръщат в реалност именно заради общественото мнение. По-разкрепостените обаче, осъществяват в реалния свят хомосексуални актове, приемайки ролята на хетерофлекси, като тук не е задължително условието те да имат дори и бисексуална ориентация. Ако е налице последната, то те винаги осъществяват своите хомосексуални мечти рано или късно.
Както показват изследванията, почти 75% от мъжете фантазират усилено по време на полово сношение. Интересното е, че обикновено обект на тези фантазии не са непосредствените полови партньори, а съвсем други (често недостъпни в реалното, но достъпни във въображаемия свят) партньори, които се явяват носители на определени еротични атрибути, предизвикващи в мъжа сексуална фантазия. По-рядко, мъжете по време на полов акт фантазират ситуации с непосредствения полов партньор, но в друг еротичен контекст.
По време на мастурбация мъжете фантазират на 100%, тъй като мастурбацията се явява изключително важен и интимен момент за всеки мъж, като той остава насаме с най-мечтаните интимности, които често са недостъпни в реалното.
Фантазиите, които гонят мъжете в течение на дни, се отличават с изключително разнообразие и голям брой на еротичните детайли, което е свързано с дълго потискане на еротичните и сексуални желания, наличието на неосъществими ситуации и всичко, което може да бъде главен източник на вдъхновение. Често главни герои на такива фантазии са и абсолютно непознати хора, които мъжът е срещнал или видял някъде, и е усетил нещо еротично в тях.
Като най-чести фантазии, можем да посочим следните типове:

1. Фантазия за сексуален контакт с чужд партньор. Такива желания се срещат в почти половината от мъжете, като разнообразието на фантазията се определя от изискванията, които не могат да бъдат задоволени от настоящия партньор.

2. Фантазии за сношения с няколко партньора. Такава сексуална фантазия има всеки трети мъж.

3. Фантазия за партньор, задължен да прави секс. Една част от мъжете имат желание и фантазии, да приемат поведенчески норми, при които задължават партньорите си да правят секс с тях.

4. Фантазия за насиления мъж. Съществуват и сексуални фантазии, в които мъжете се явяват жертви на сексуално похищение, в което те биват обвързани сексуално изненадващо.

5. Фантазия за хомосексуален акт. Не е малък делът на мъжете, които потискат своите сексуални апетити към собствения си пол и единствено в своето въображение те отпускат еротичните си мечтания за хомосексуално сношение.
Заповядайте в нашите секс магазини, за да осъществите своите сексуални фантазии и да зарадвате себе си и половинката си с атрактивен подарък!!!

Flamingo
flamingosexshop.blogspot.com

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...