понеделник, 20 февруари 2012 г.

Деми Мур ще опише изневярата на Аштън в книга

Деми Мур пише книга за изневерите на своята половинка Аштън Къчър.
Новината за изневярата се превърна в една от централните теми на отминалата година в американските таблоиди. Актьорът се увлече по млада блондинка в навечерието на шестата годишнина от сватбата му с Деми. Тя, на свой ред, не можеше да приеме подобно поведение и двамата се разделиха.
Деми с достойнство понася нанесената й обида. Сега тя е решила да разкаже за болката си в книга, в която няма да спестява детайлите от развода и интимните похождения на своя бивш. Актрисата е сключила договор на стойност 1,5 милиона долара с едно от известните американски издателства.
В книгата също така Деми разказва как е преодоляла пристрастието си към наркотиците и алкохола, а също така за трудните си отношения със своята майка и брака си с Брус Уилис.





Още по темата...

hotnews.bg

Ето го бебето на Бионсе!

В мрежата вече се разпространява първата снимка на бебето на Бионсе.
Блу Айви Картър е най-обсъжданото бебе от няколко дни насам! И няма как да е иначе, при положение, че госпожичката, която е едва на няколко дни, е първото отроче на звездната двойка Бионсе и Джей Зи.
За самото раждане на Бионсе се исписа какво ли не - дори много преди да е факт, в деня на раждането на бебчето, както и дните след това. Продължава да се пише и ще продължава да се пише, тъй като интересът на медиите, и на феновете към бебенцето е огромен. В това никои не се е съмнявал!
Може би за да затвори устата на клюкарите, а и за да спре всякакви спеколации по свой адрес Бионсе се е щтракнала в първите часове след раждането на Блу.
Снимката за която става дума, изглежда повече от правдоподобна. Как точно тя се е оказала достъпна във виртуалното пространство е интересен въпрос, които обаче ще се обсъжда на един по-късен етап.
В момента всички са вперили да го видят кое и какво е това бебе, за което са похарчени милиони само за няколко дни.

beyonce





































Още по темата...



mamita-bg.com

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...