вторник, 9 август 2011 г.

Спонтанния секс

Разбира се, това не бива да е единственият ви начин да правите любов, но спонтанното нарушаване на любовната рутина е лесно средство да запазите огъня на сексуалната страст.


Така че не губете време в целувки, бавно разсъбличане и докосване на ерогенните зони.


Бъдете директни!


Цялото преживяване ще отнеме не повече от минута, освен ако партньорът ви притежава изключителната способност да задържа оргазма си до безкрайност. Точно обратното на всичко, което сте чували досега - за романтичната атмосфера, за това да не се насилват нещата.


Но в неочаквания секс с партньора ви има нещо, което си заслужава. Просто го направете.


Просто кажете: „Трябва да те имам СЕГА!"


Какво от това, че в момента той се бръсне или пък тя закъснява за работа.


Няма ли да бъде страхотно да го издърпате и повалите на леглото? Е, възможно е да не стигнете до оргазъм, но възбудата от неочакваното си струва. Все пак сексът не е състезание, при което трябва да наберете повече точки. Разнообразието също придава специфично качество на любовта.


Разбира се, нещата са различни, ако поначало сте от двойките, при които сексът е бърз или вие никога не достигате до оргазъм. Не забравяйте, че най-добрият секс е нежна и задушевна връзка между двама души, които се уважават и харесват.


Ако обаче някога решите, че го предпочитате бързо, трябва да сте готови да оцените интензивността на момента. Използвайте специален крем за овлажняване. Бързо не означава небрежно!


Страстта и безопасният секс вървят ръка за ръка. Не забравяйте това!
Източник:Rozali

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...