четвъртък, 25 август 2011 г.

Статуя във Варна се превърна в секс богиня

От Богинята на лова Диана се превърна в Богиня на похотта. Варненската култова статуя в градинката „Севастопол“ осъмна със сексуално излъчване. Младежи решили да проявят чувството си за хумор, като „облекат” иначе голата статуя… в жартиер. Червеният секси аксесоар е промушен и нежно висне на крака на Диана. Копието на богинята също не е било пощадено от анонимния „Купидон”. На него е забучено червено сърце, за да изглежда завършена интимната тематика на статуята.

Култовата статуя във Варна изобразява жена без лице, уловила звяр с копието си. Богинята победоносно е настъпила с крак животното и символизира човешката сила и власт.


И Альша бе разобличен

С жартиер на крака и червено сърце, разбира се, статуята вече има друга препратка, но може би е също толкова в „крак с времето”, колкото и „разкрасеният” Паметник на Съветската армия.

През последните няколко години Варна се прослави с елитната си платена любов, която особено в летния сезон подбива пазара с промоционални цени от рода на „3 в 1” или изгодни All inclusive сексоферти.

Дали „народните творци”, декорирали статуята, са вложили подобна символика, не е ясно.

 Припомняме, че не само дамите от статуите са ставали жертви на поругаване. Преди няколко месеца Паметника на Альоша в Пловдив лъсна по боксерки… но само в интернет. Фейсбук украси руския войник с розови гащета и идеята особено се хареса на форумци.

 Източник: razkritia.com 

Разголеността на жената – път към дълголетието й

Британски учени установиха, че колкото по-малко дрехи носи една жена, колкото по-къси са полите й и по-дълбоки деколтетата й, толкова по-големи са шансовете й да доживее до дълбока старост, съобщи в. "Комсомолская правда".


Учените, ръководени от сър Едуин Буркхарт, са стигнали до този извод, след като са анкетирали 5000 жени на над 70-годишна възраст.


А причините, според специалистите, са следните:


Първо, дрехите съдържат останки от химични вещества, използвани при прането и химическото чистене, които, реагирайки с потта, могат да образуват съединения, проникващи в кожата и влияещи отрицателно на здравето. Дори могат да предизвикат появата на рак.


Второ, жената с по-предизвикателно облекло има много по-големи шансове да привлече мъжете и да се омъжи. А е знайно, че семейните са по-здрави и живеят по-дълго от самотните.


Трето, жените, носещи по-оскъдно облекло, се подлагат в по-голяма степен на въздействието на природните фактори, например на слънцето, които влияят на дълголетието.


Четвърто, подобните дами са по-умни, открити, независими и полагат повече грижи за себе си.


Пето, любителките на разголеността по-често правят секс, който, от гледна точка на изследователите, е още един благоприятен фактор, влияещ на дълголетието.
 Източник:  dnes.bg

 

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...