вторник, 2 август 2011 г.

Овлажняващи гелове "Flutschi"

Гел за играчки


Flutschi Original - Унивесален


Този водноразтворим лубрикат помага за по дълготрайноа хлъзгавина на нобходимите места. Перфектен е за по-чувствителна кожа. Не съдържа мазнини и е лесно измиваем след употреба. Богатия асортимент на серията "Flutschi" предлага както универсален продукт за овлажняване така и продукти за анална стимулация и такъв, който е по-удобен и по-подходящ при употребата на масажори и други играчки.

Вагини Easy Rider




Пригответе се за  проникващо,стимулиращо приключение! Мекия, нежен силикон ще ви достави най-уникалното реалистично чувство, а възможността да регулирате играчката ще остави стила на удоволствие изцяло на Вас. Всичко, което остава да направите е да добавите овлажняващ гел и да се насладите на изживяването!


Многократни оргазми за нея




Жените искат многократни оргазми. Мъжете са готови да им ги дадат, но не винаги знаят как. Задоволяването на жените хич не е лесна работа, но никой не се е родил научен. Ти искаш ли да й доставяш многократни оргазми?

Многократни оргазми за нея

Мъжете често пренебрегваме клитора – женското оръжие на удоволствието. Вярвате или не, той се състои от две крачета и тяло, а при някои жени може да достигне до 3-4 см в еректирало състояние. Още един стряскащ факт – клиторът има двойно повече нервни окончания от пениса. Като прибавим завидната способност да продуцира многократни оргазми, би трябвало вече да съм привлякъл вниманието ви към това миниатюрно органче с огромни възможности.

Когато стане въпрос за задоволяване на жените, старомодните разбирания са голяма пречка. Да не ви давам пример с американката, която отряза пениса на мъжа си и се оправда пред полицията, че го е направила, защото той винаги свършвал първи и никога не я изчаквал. Ох, винаги ме заболява оная работа като разказвам този случай! Простият факт е, че мъжкият оргазъм обикновено идва лесно. Специалистите го наричат “преждевременна еякулация”, уви, 75% от мъжете еякулират до 2-рата минута. Още статистика: 3/4 от мъжете и по-малко от 1/3 от жените винаги получават оргазъм.

Внимание!!! Само за мъже.

Съществуват множество методи за да й доставиш многократни оргазми:

Забрави за Фройд

Забрави всичко, което знаеш от “Психология на сексуалността”. Зигмунд Фройд е известен с това, че демонизира клитора като недоразвит източник на сексуално удоволствие и издига в култ вагиналния оргазъм. Добре, че в края на живота си самият Фройд си призна, че не  познава достатъчно добре женската сексуалност и че всеки трябва да натрупа свой опит, за да я опознае. Така че – не пренебрегвай клитора! Напротив, стимулирай го интензивно и след това отскочи до зърната на гърдите й за 10-15 минути.

Докато пръстите работят, не спирай да говориш

Много жени получават най-добрите си оргазми именно, когато са подложени на допълнителна ръчна стимулация от техните партньори, които междувременно ги гледат в очите и им говорят мръсотии. Няма да ти наливам думи в устата, защото си имаш свое въображение. Само ще те инструктирам за местоположението: постави ръката на вагината й, така че дланта да притиска пубисната кост, а средните пръсти да извършват ритмични движения нагоре-надолу около вагиналния отвор. Не забравяй да стимулираш и клитора. За разнообразие, с два пръста притисни вагината й така, че да я повдигнеш от леглото, за да стимулиращ едновременно клитора и G-точката.

Езикът – палав, но нежен

Кунилингусът (от cunnus – вулва и lingus – език) е отличен метод за многократни оргазми. При тази сексуална практика партньорът (независимо дали е мъж или жена) стимулира половите органи на жената с език, като най-често се съсредоточава върху клитора и вътрешните срамни устни. Макар че не всички жени достигат до оргазъм при кунилингус, тези при които техниката действа, постигат завидни резултати. Или казано по друг начин – направо пощуряват от кеф и се “тресат” от невероятни многократни оргазми. Опитай да я лижеш с уменията на талантлив художник: широки линии с прецизни очертания. Лижи я чувствено с редуване на енергично и бавно темпо.   

Дълбоко и продължително проникване

Най-изтощителният, но “най-истинският” метод за многократни оргазми е дълбокото и продължително проникване. За да го постигнеш не трябва да си уморен, а да си готов да дадеш всичко от себе си. Ясно е и друго: трябва да усвоиш някой метод за забавяне на еякулацията, за да си в играта по-дълго. Как да го направиш? Очаквай скоро няколко даоистки техники!

Източник: rozali




Joe Snyder мъжки бански е перфектен за плаж или басейн. 
С иновативен дизайн и смели цветове,Вие със сигурност ще бъдете  забелязани на следващото мокро парти . Joe Snyder бански не е линеен, така че  може да да се носи и  като бельо .

Ерогенните зони говорят





Който търси, винаги ще намери! Това са тези области, в които има много нервни окончания. Всъщност те са много повече, отколкото си мислим. При жените са повече, отколкото при мъжете. Способни са да се появяват и изчезват, в зависимост от нашето отношение към партньора, възрастта ни, здравословното ни състояние и дори обстановката на половия акт. Сексолози уверяват, че при положителен сексуален опит тези точки се увеличават и обратното. За това къде са разположени и как да ги търсим може дълго да се говори.

Навсякъде, те са индивидуални за всеки човек и неповторими като линиите по дланите ни, както и начинът на въздействие е различен върху тях и може да се установи само по пътя на пробите и грешките.

Ерогенните зони се делят на основни и допълнителни, основна зона в жената е клитора, а при мъжа главата на пениса. С допълнителните е по-сложно, не са универсални, съществува понятие “най-разпространените”, а именно – устни, език – на първо място. След тях са тил, уши, шия, гърди, подмишници, областта на талията, корем, вътрешната страна на бедрата, колена, пръстите на краката.

Гръб - Тук се намира важна ерогенна зона, между лопатките.

Крака - По-точно палците, ако се научиш да ги ласкаеш, той се привързва за цял живот към теб. Невероятно, но факт: палците са силна ерогенна зона за много мъже.

Корем - Сам по себе си не е, но участъка под пъпчето му…

Анус - Да-да, това е тази част на тялото, която се избягва, но ласките с език и палец върху тази част предизвикват мощни взривове.

Женските ерогенни зони: клитор, гърди, устни, вход на влагалището, вътрешна част на бедрата, уши.

Клитор - мощна ерогенна зона за 60 % от жените, без стимулацията му повечето жени не могат да достигнат до оргазъм, за останалите 40 % остава входа на влагалището.

Екзотика

Има ерогенни зони, които са забулени в тайна и за тях се разказват митове. В частност защото много са ги търсили, но не са ги намерили. Една от тях е небезизвестната точка G, тя е разположена на предната стена на влагалището, на разстояние приблизително 5 см от входа му. Мъжете могат да я стимулират с палци, стимулацията предизвиква мощен оргазъм. Тази точка е открита сравнително скоро, науката я обяснява с факта, че тя помага да се намали болката при раждане. След това идва точка U., на 2, 5 см под клитора, дори слабата стимулация предизвиква “бесни” оргазми. При това се отделя хормона серотонин, наречен “елексир” на младостта.

И така, какво се получава, ерогенна точка може да е всяка от тялото ни, ако сме с желан партньор, на приятно място. Или по-научно казано главната ерогенна зона е човешкият мозък.
Формулата на оргазма

За достигането на мощен оргазъм е необходимо едновременното въздействие върху три зони: клитор, влагалище, третата предстои да открием, ако първите две са постоянни, то третата е строго индивидуална. За някои жени това са гърдите, зърната, "откривателите" на формулата потвърждават, че трябва да са в много близки отношения с партньорката си, за да може търсенето да се превърне в истинско научно изследване. Е, бъдете откриватели и правете много секс!

Тайният смисъл

Казват, че съществува – в това как природата е разпределила между нас ерогенните зони

Ако твоята ерогенна зона е:

Шията, ти си най-вече чувствена натура. Обичаш красивото бельо, ранното утро и докосването. Твоят партньор трябва да разбере, че за теб е много важно спокойствието (във всичко – работа, секс) и понякога самотата.

Талията – изглежда светът те намира за дяволски привлекателна. Ти обичаш да спортуваш, танцуваш, да водиш нощен живот. От теб може да се очаква всичко и ако твоят любим обича изненадите, вие сте родени един за друг.

Ръцете, ти си вглъбена, обичаш да размишляваш и да ръководиш живота и хората около теб. Често разумът побеждава сърцето ти, но ти умееш да балансираш. Мъжете не са равнодушни към хладния ти чар.

Бедрата, то ти си жената-вамп. Способна си на всичко, за да достигнеш целите си, силата ти предизвиква мъжете, но нямаш постоянна нужда от тях. Все пак не се отказвай от “силния пол”, защото само с него би могла да бъдеш равна.

Ако неговата силна ерогенна зона е:

Гърдите, той е голям фантазьор. Добродушен и спокоен. Ако намериш ключ към него, ставаш всичко в живота му.

Шията – той е истински романтик, може цял уикенд да прекара на палатка до средно пълноводна река и да смята, че всеки петзвезден хотел не може да се сравни с това. С него е винаги интересно и забавно. В секса той може би не е готов да експериментира, но ако си по-настойчива ще откриеш в него големи резерви и ще останеш удивена.

Гърбът – той е прагматик. Умее добре да си прогнозира живота години напред, винаги знае какво иска от ситуацията, хората и живота въобще. Освен теб има работата си или безумно хоби. Никак не обича да играят с него на котка и мишка, но именно така трябва да се държиш с него. Поне на първо време.

Краката – той е човек на думата. Отговорен. Силен. Смел. Мъжествен. Може би мачо. Обича всичко крехко, в това число и теб. С него трябва да бъдеш самата себе си, но никога неженствена.




Източник: Az-jenata.com

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...