четвъртък, 14 юли 2011 г.

Уроци по френски

Нашите сладурчета обожават да ни отрупват с похотливо внимание, но все още са малко стиснати що се отнася до насладите на френски. Ето няколко суперсекси стратегии, чрез които ще го примамиш да прекара достатъчно време под талията ти.

Определено една от челните позиции в класацията за най-изпепеляващи секс маневри се полага на оралния секс. Не само, защото си удобно излегната, а твоят човек върши цялата работа, ами и това е най-приятната подготовка за същинската част и най-добрата увертюра към оргазъм.

И все пак, все още има съвсем малко мацки, които получават достатъчно внимание от кръста надолу. Всъщност, за да подплатим информацията с факти: около 62 % от читателките на Cosmo си признават, че биха се радвали, ако гаджето им прекарваше повече време на юг от талията им.

Каква е възможната причина твоят човек да бие отбой? Въпреки че това е любимият начин на представителите на силния пол да доставят удоволствие на партньорката си, твоето сладурче може би се притеснява да потърси палавите ти насоки. Или пък не си достатъчно категорична в желанието си да получиш порция орални ласки. На всичкото отгоре има една неприятна тенденция сред младите момчета, да подхождат малко по-егоистично в спалнята като насочат вниманието си главно към своето удоволствие.

Като имаш предвид тези факти, следвай няколко хитри тактики, за да получиш удоволствието, което заслужаваш.

1. Отвори си устата
Откровеното споделяне на истината в прав текст крие доста уловки: ако създадеш грандиозен проблем от липсата на френски удоволствия, твърде вероятно е твоят човек да помисли, че не ти е достатъчен между чаршафите. Ако опиташ да му излееш мъката си прекалено заобиколно може и да не те разбере, ами... изобщо. Така че, когато притисне тялото си в твоето и усетиш, че се е насочил към основното действие, му прошепни нещо в стил „Ще се възбудя ужасно, ако първо се насочиш надолу.“ Така убиваш два заека с един куршум – той знае, че маневрите му те удовлетворяват, но разбира, че пропуска нещо...

2. Погрижи се за интимните си части
Няма какво да се лъжем, секси гледките побъркват мъжете. И в този ред на мисли бразилската лентичка или напълно чистата интимна област са нашите фаворити по сексапил. Точно това може да се окаже стимулът му да остане по-дълго между краката ти. Толкова откритите женски интимни части все още се считат за табу – още една вълнуващо предизвикателство за него. Невероятно сексапилната гледка, която му се открива, ще го подтикне да продължи с разследването й...



3. Предизвикай състезателния му дух
Състезателният дух е естествено заложен в мъжката природа. И няма причина да не се възползваш от неспособността му да устои на предизвикателство. Някъде между целувките и увертюрата свенливо спомени, че си сигурна, че не може да те доведе до похотлив връх само чрез устата си. На практика точно тогава ще успееш осезаемо да усетиш повишаването на нивата на тестостерон в организма му щом е изправен пред това изпепеляващо предизвикателство.

4. Напътствай го с тялото си
Една от причините да не прекарва достатъчно време в южните зони от тялото ти е, че може би не е напълно сигурен точно какво да предприеме. Един-два знака на езика на тялото, докато се насочва към интимната ти зона, може би са намекът, от който има нужда.

Докато обсипва тялото ти с целувки, се повдигни нагоре, така че тазът ти да е по-близо до устата му. Дори можеш да си позволиш леко да побутнеш главата му. Освен това може да разположиш показалеца и средния си пръст V-образно около най-горещата точка от тялото си, за да насочиш вниманието му към областта, на която искаш да наблегне.

5. Дай му правилни вокални знаци
Когато недвусмислено му показваш кои от похотливите му маневри те карат буквално да се гърчиш от удоволствие, му демонстрираш колко невероятно се справя с език – а това действа супер подхранващо за самочувствието му. Една страстна реплика като „О, да, точно там!“ ще ти свърши страхотна работа и той ще изпитва нужда да ти демонстрира тази маневра още и още.

6.Открийте подходящи пози
Сграбчи две възглавнички – едната постави под гръдния му кош, а другата под бедрата си. Така брадичката му няма да се удря в матрака и когато тазът ти е повдигнат по-високо, ще има по-голяма маневреност.

Падаш ли си по ездачката? Ето го „френският“ и вариант. Е да, в тази поза ще се чувстваш по-отворена и уязвима, но същевременно ще ти позволи да контролираш ритъма и движенията му.

7. Продължава да се дърпа?
Въздържането към този тип похотливи наслади може да се дължи на факта, че вниманието му е насочено към собствените му нужди. Ако случаят не е такъв, може би просто трябва да приемеш, че някои мъже са пълни противници на оралния секс. Ако решиш, че не би могла да бъдеш до някой, който не е склонен да ти доставя удоволствие по този начин, ами, остави го в миналото и намери подходящия от милионите момчета, които обожават да го правят.
cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...