четвъртък, 14 юли 2011 г.

По-секси в горещите дни




За елегантността на роклите и разголените блузки няма ограничение!
Малка права рокля, рокля в готически стил с много дантели или катарами, рокля или потниче с разчупен дизайн и неопределена форма, корсети или елегантни рокли с качулки, или каквото и да облечете през лятото ще изглеждате перфектно, стига да изберете своя подходящ модел. Ако пък потничето или роклята преобладава в дантели няма нужда да слагате големи бижута, които уж да впечатляват, достатъчно е секси това, че голяма част от тялото ви се разкрива. В зависимост от цвета на дантелата просто сложете на врата си панделка със същият цвят. Също така карирана риза или блуза тип "прилеп" са идеални за прохладните вечери.



Панталонките и полите - колкото по-къси, толкова по-секси!
Момичетата и стройните дами никога няма да се лишат от късите панталонки. В горещите дни съвсем забравяме за дългите крачоли и дългите поли. За ужас на моралистите някои ще възкликнат какво по-секси от това, и ще се обръщат след дългокраките хубавици с пестеливи дрешки.
Колкото и еднакви да изглеждат на пръв поглед моделите на панталонките, те са в различни стилове. При това изборът е невероятно голям и като цветова гама и като модел. Същото важи и за късите поли. Но дали ще изберете пола или панталонки със сигурност ще изглеждате закачливо.

Обувките и шапките според стила на всеки!
Спортни обувки, сандали, обувки с висок ток, мрежести ботуши, чехли...можете спокойно да се движите с обувката, която най-добре ви пасва на ходилата, така че да не се преуморявате. Шапките също имат най-различни модели, а и не всяка жена или тийнейджърка предпочита шапка. Някои предпочитат да са с красива прическа, а други да вържат кърпа! Важното е да се чувствате като най-красивата по булеварда!




Очилата допълват тоалетите!
Изглежда, с новите си модели очила, дизайнерите искат да задържат по-дълго топлото слънце. Моделите са с леки рамки, тъмни или светли стъкла, през които загадъчно се мяркат погледи. Оригинални са и формите и цветовете – изборът е голям.

В чантите също има мода!
Дизайнерите и тук доста се стараят! Раници, шопинг модели, мешки, малки чантички или големи торби, в които има елегантност или много спорт. Каквато и чанта да изберем, то отново трябва да обърнем внимание на облеклото, още повече, че чантата трябва да си подхожда или с обувките и очилата (шапката), или да е в тон с дрехите. Моделите са безброй, а за цветовата гама и шарките, нищо не липсва на пазара!

Винаги можем да намерим това, от което се нуждаем, стига да търсим достатъчно и да намерим магазин, който да ни облече секси!

teenproblem.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...