четвъртък, 17 май 2012 г.

Основни правила на изневярата


1. Първото и основно правило е – ако ще изневерявате направете така, че да не ви хванат. Изневярата не е за всеки.Трябва да можеш да съчетаваш перфектния семеен живот с перфектната извънбрачна връзка.
 2. Пазете телефона си – винаги трийте есемесите си, приетите повиквания и набраните номера, разпечатката от телефонните разговори по добре не получавайте вкъщи и винаги давайте служебния си телефон. Така, ако случайно се притеснявате, че могат да ви звъннат късно вечерта или през нощта просто го изключвате. Половинката ви би се учудила ако вечерта просто ей така си изключите личния телефон.
 3. Преди да се впуснете в изневяра добре преценете човека, с когото мислите да се виждате за напред. В никакъв случай не започвайте връзка с някой, който е свободен и, който има вероятност да се влюби във вас. Не вярвайте на "Аз не искам нищо сериозно!", "Искам да съм с теб от време на време", Няма да ти преча на семйството!". Така е само в началото, след това тези личности постепенно стават обсебващи и взискателни и могат да направят живота ви ад. 4. Не се влюбвайте в никакъв случай – влюбването води до страшни усложния, рискувате да си прецакате семейството и след това пак да си останете сами. Може би човекът отсреща не иска обвързване, а само кратко забавление.
 5. Когато излизате на среща, не се приготвяйте с часове. Парфюмът, бельото и изрядният външен вид будят подозрение в половинката ви. Не е нормално да излизате на женско събиране или да гледате мач с приятели и в същото време да изглеждате като манекени.
6. Не прекалявайте със срещите. Разбираемо е да ви се иска да сте непрекъснато с човека извън семейството, но увлечението прераства в мания и така рискувате да забравите, че имате семейство и отговорности.
7. След среща с любимия човек старателно проверявайте по себе за остатъци от червило, грим, парфюм, одрасквания, смучки и други признаци за изневяра.
 8. Винаги имайте готов сценарий за това къде се намирате в момента. Мислете винаги най- лошото, в смисъл предугаждайте и най-странните ситуации, неприятни срещи с ваши познати, ситуации, които изискват незабавно вашето присъствие вкъщи.
 9. Не водете партньора или партньорката си на места, които посещавате с половинката си. Намерете си ваше ново място, на което сте сигурни, че никой ваш познат не би отишъл. Идеални места за това са кафета и ресторанти в далечни квартали, хотели извън София, но не прекалено далеч, защото не се знае дали няма да ви се наложи да се приберете по спешност вкъщи.
10. Винаги отговаряйте на позвъняването на половинката ви по телефона, независимо какво точно правите в момента. Това, че си изключвате телефона, вадите си батерията или се правите, че не го чувате дори и след 15-тото звънене не прави половинката ви спокойна или спокоен. Напротив. Това изнервя и поражда съмнения за това каква е причината , че изведнъж изчезвате и дори не можете да бъдете открити по телефона.
11. Не канете партньора си вкъщи. Освен, че изненадващо половинката ви може да се прибере е и нечестно спрямо тях, все пак това е вашето семейно гнездо и то винаги трябва да остане неприкосновенно. Една изневяра някъде навън би се простила по-лесно отколкото изневярата върху семейното ви ложе. 13. И накрая, след кото прочетете правилата и за миг ви обхванат съмнения, страх и угризения, по добре – НЕ ГО ПРАВЕТЕ! Не можеш да газиш в реката и накрая да очакваш да излезеш сух от нея. Изневярата е изкуство, а не всеки разбира от него и не всеки е творец.
kisscontact.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...