сряда, 22 февруари 2012 г.

Факт! Употребата на кондоми е истинска загадка за младежите!

Колкото и „отворени” да са на тема секс, голяма част от младежите не са наясно как се използват презервативите!
Проведено наскоро проучване от учени от САЩ и Хърватия показва, че голяма част от младежите и девойките не са наясно как точно се използват презервативите. При голяма част от младите двойки, неправилната употреба на кондоми води до късане, изхлузване или спиране на ерекция, което на практика е предпоставка за сексуален акт, който носи притеснения, а не удоволствия, пише електронното издание hotnews.bg.
И момичетата, и момчетата, продължават изследователите, не са наясно кога е подходящият момент за поставянето на презерватива – решават да се предпазят след като вече е имало проникване или в момент, в който поставянето може да доведе до загуба на ерекция.
Тези заключения изследователите правят след проведено проучване сред 1050 жени и мъже на възраст между 18 и 25 години. Анкетираните е трябвало да отговорят на въпроси, свързани с честотата на сексуалните им контакти, за използването на презерватив след употребата на алкохол и други.
Резултатите показали, че най-честият проблем при младите мъже и жени е разкъсването на презервативите, следван от изхлузването и загуба на ерекция в резултат на поставянето му. Най-голямото прегрешение, за което младежите си признават, е поставянето на презерватив, след като вече е имало проникване.





Още по темата...


mamita-bg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...