четвъртък, 4 август 2011 г.

Секс в... белезници


Много хора се притесняват да изпробват в сексуалния си живот техниката на завързване за леглото поради факта, че тя се обвързва със сексуалната агресия или представите за садо-мазо стила.

В същото време обаче мнозина, които не са я пробвали, предусещат , че тя би била много емоционална и възбуждаща.

Ако все още не сте се осмелили да завържете партньора си за леглото или да се оставите той да направи това с вас, бързаме да отбележим, че това може да стане по много забавен и еротичен начин, без да има капка садизъм в преживяванията.

Как да действаме?

Преди да предприемете каквото и да било, трябва да сте сигурни, че половинката ви ще остане доволен от предстоящите изживявания. Подпитайте го шеговито дали си пада по подобни игрички, защото за някои по-консервативни хора това би било извратено и може да се уплаши от сексуалните ви мечти. Когато сте сигурни, че всичко ще му е по вкуса, си набавете артикулите, които ще са ви необходими за „капана“. Най-популярни са белезниците с цветни пухчета, но ние ви съветваме да предпочетете мек плат, с който да го завържете за леглото. Така няма да има толкова агресивна нотка любовната ви игра, а и търкането по китките (защо не и глезените) ще е по-нежно.

Сърцевината на идеята е да се завържат краката и ръцете на партньора здраво, но удобно, така че да може да се движи, но не и да се измъкне или да изпита болка от дърпането.

Ако вие подготвяте тази изненада, нe забравяйте още един много важен атрибут - дяволски секси бельо, което да възбуди сетивата му още преди да го докоснете. На какъв тип да се спрете? - Заложете на класиката в съблазняването – черна дантела или сатен в цвят на бордо. И нека бъде нещо, което не е виждал до сега.

Какво ще е изживяването?

С една дума - незабравимо. Почти няма двойки, които да са останали разочаровани от подобни пикантерии. Фактът, че единият партньор е завързан и безпомощен, действа възбуждащо и за двамата. За активния носи особено удоволствие гледката на половинката му, очакваща да получи сексуални „подаръци“. А за завързания комбинацията от неизвестното, безпомощните изолирани крайници и странната ситуация, в която е попаднал, ще го накара да достигне до върховни удоволствия.

Най-добре е да завържете не само ръцете, но и краката, така че активният партньор да има пълна власт. В тази ситуация може да упражните всички видове сексуални наслади – да използвате ръцете си, устните или защо не да правите секс по този начин. Най-голям успех и при двата пола се постига с бавната и умела работа с ръце, която води до огромно изостряне на чувствителността. „Ограничаваният“ партньор напряга мускулите и сетивата си и е безпомощен да влияе на хода на събитията. Ако е със завързани очи, удоволствието ще се удвои, тъй като единственото, което ще може да прави, е да чувства това, което му поднася половинката.

Доказано е, че в подобна ситуация – със завързани китки, крака и очи, оргазмът при жената е многократно по-силен.

Сексологът Хавелок Елис твърди: „Всяко ограничение на мускулната и емоционалната активност води до повишаване на степента на сексуалната възбуда“. Именно на това се дължи възбуждащото въздействие на тази нестандартна сексуална техника. Ако все още се срамувате да я изпробвате, бързаме да ви припомним, че срамни неща в леглото на една двойка няма. Еднократната проба на техниката на завързване за леглото е задължителна, ако имате претенции, че сексуалният ви живот е задоволителен. Ние ви уверяваме, че веднъж пробвате ли, няма да е за последно. Все пак единият трябва да си го върне на другия. И то с лихвите!


Източник: Rozali





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...