вторник, 16 август 2011 г.

Сексапилът на любовната игра

Целунете го горещо - мъжете си падат по необузданите, парещи целувки. Подразнете партньора си, като обходите около устата му с език, леко захапете долната му устна и езика му. Засмучете го смело. Някои мъже го наричат " фелацио на езика". Вземете в уста кубче лед преди подобен род целуване, като се опитате да включите цялото си тяло в преживяването. Докато се целувате, погалете лицето на партньора си с едната ръка, а с другата хванете дупето му, като в същото време притиснете към него гърдите и слабините си.

Дразнете всичките му сетива - сетивна стимулация може да бъде всичко- тялото на жената, нейният шепот, ароматът на кожата и. Всяко от тях активира онези части от мозъка на мъжа, отговорни за сексуалната възбуда. Може да отключите всички сетива на мъжа с масаж с ароматни масла, приглушена светлина, секси музика и еротично бельо.


Поемете инициативата - така не само ще му покажете, че вие сте добра в леглото, но и ще му позволите да се наслади на удоволствието - мъжете също обичат да бъдат прелъстявани, а много от мъжете обичат жената да поема инициативата. Водете го и го насочвайте към нови и нови пози. И ако тръгне надолу, за да ви задоволи орално, вземете нещата в свои ръце и вместо това вие направете за него онова, което заслужава.


Бъдете груби - мъжът е по-силен от жената и затова обича, когато тя действа първично.Ощипете зърната на гърдите му, издраскайте с нокти гърба му или масажирайте стомаха.С мачкащи движения на пръстите и дланите се придвижете надолу към кръста и гърба. Галете го с върха на ноктите си по гръбначния стълб - много мъже обожават това, както и повечето жени.Мъжете знаят, че са силни и им е хубаво да им го показвате и вие.


Накарайте го да полудее - след като партньорът ви не може да чака и секунда повече за великия миг, успокоите топката. Колкото повече чака, толкова повече възбудата му се усилва. Просто застанете над него и поклащайте бедрата си, все едно че наистина правите секс, но без да проникване.След това актът ще изглежда като истински триумф!!!
Източник-Rozali




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...