сряда, 3 август 2011 г.

Секс приключения във водата


     Лятото идва, става все по-горещо и все по-горещо, а на вас ви се прави секс. Но всички знаем, че лятото е малко по-кофти отколкото, който и да е друг сезон, точно заради това горещо. Е ние ще ви предложим няколко алтернативни варианта за секс през лятото. Всички варианти са свързани с вода, тъй като водата е нещото, което най-добре разхлажда, а и водният секс си е удоволствие!

Да започнем с нещо по-стандартно, а именно сексът под душа.
Нещо нормално нали? Да, но естествено има някой малки проблемчета, които излизат на дневен ред. Първият е този със смазката. Малко по-трудно е под душа, но не невъзможно, а вторият се появява ако решите да вдигнете глава и да започнете да стенете, тогава има огромна опасност да се задавите, така че недейте да го правите. Като цяло, сексът под душа не е толкова вълнуващ, но си заслужава да се опита.

Второто предложение също е добре познато - сексът във ваната.
Да, по филмите изглежда много яко, нали? Но всъщност това, което се случва в действителност няма нищо общо с това, което ни показват по филмите. Освен, че е малко тясно и неудобно, проблема със смазката пак се появява. Естествената вагинална "смазка" се измива от водата. Общо взето, ако искате да е ви е по-приятно във ваната, може да се сдобиете с овлажнител на мазна основа, но ако използвате такъв, не може да използвате презерватив, тъй като този тип овлажнители разграждат латекса.

Сексът и морето..
Този вариант също е доста интересен, и него сме го виждали по филмите, и пак изглежда много романтично, и много лесно, но всъщност и това не е точно така. Солената вода играе много лоша шега на хората практикуващи този тип секс. Тя ще ви накара да усетите всички микроскопични драскотинки и ранички в интимната област, особено при търкане. И тук няма спасение, но все пак от опит глава не боли.

Сексът и реката..
Това вече е нещо друго. Само да не е много устремена и забързана. Изберете някое по-спокойно местенце, с повече камани, където водата съвсем леко се спуска и ромоли приятно. Тази вода, не е солена, а сладка, така че проблема с драскотинките и раничките отпада. Освен това в реката винаги може да намерите много по уединено местенце, където никой да не ви закача. Единствения проблем, който се появява са микробите, но те къде ли не се появяват. Най-добре преди и след акта да използвате дезинфектант.

Е, дано сме били полезни. И не забравяйте да ползвате презервтив, където и да сте, и с който и да сте!

Източник: Teenproblem



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...