понеделник, 1 август 2011 г.

Секс статуи


Ха заповядай - черпим те една колекция с популярни еротични статуи! Порадвай им се, а после си пусни някое порно, като не пропуснеш да отбележиш колко по-яки са истинските жени!


На десетина минути от Международното летище в Джеджу, Южна Корея, има един много специален тематичен парк. Името му е "Jeju Loveland" и е фрашкан със 140 статуи в еротични пози. Абе, има и такива, дето само се целуват, ама си има и завъртени сексуални пози, че и няколко каменни вагинки на показ!



Даниел Едуардс е обсебен от Анджелина Джоли и Брад Пит, признал си го е сам! И за да няма съмнения, пичът е направил една скулптура, озаглавена "Brangelina Forever". Според него творението му узобразява как двамата правят "любов в стил Harlequin Romance" (т.е. крайно лигаво и псевдоромантично). Ние все си мислим, че можеше само една голичка и разкрачена Анджелина да сложи, ама карай.



Секс-музеят в Шанхай си е постоянно средище както на изкуствоведи, така и на обикновени чекиджии. Специалистите твърдят, че сред многобройните експонати най-интересни са миниатюрите. В основата на впечатляващата колекция са собствениците на музея - Лю Далин и д-р Ху Хонг Ксиа.



Френският скулптор Доминик Рьоне (не е онзи Рьоне от "Ало-ало"!), бива обсебен от вагините около 25-ата си година. Оттогава пичът се занимава с изработката на чудни скулптори, чиито гениралии са доста детайлни и радващи окото.



Тия пък статуи, както и много други на същата тема, си стърчат доволно в някакъв друг парк в Корея. Не знаем дали посещението в парка е ограничено за деца, ама може би би трябвало...



Този дървен чеп гордо се извисява в Еротичния музей в Париж, французите ги знаеш колко са разкрепостени (ако ен ги знаеш, крайно време е да изклатиш някоя парижанка!).



Доста по-метафорична творба на същата тема, но от американски артист - Дейвид Кенеди, който не обича директния подход, но (така прочетохме) е доста популярен в определени кръгове.



Скулптората на Роден "Вътрешен идол" си е абсолютна класика и е копирана многократно! Оригиналът е създаден още пред 1889 г., а сексуалното напрежениемежду двете фигури било адски реалистично предадено, твърдят специалисти.



Занг Якси май е единствената по-известна скулпторка, която се е престрашила да прави еротични творения. Мацката е китайка и никак не се притеснява (явно!) от сексуалността й, като основната тема на скулторите й е сексуалната чувствителност на жената като отговор на емоционалната й многоликост (кактото и да значи това...).

men.hotnews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...