понеделник, 25 юни 2012 г.

Преслава намачка гърдите си

Една от най-желаните българки - Преслава, дефилира по бански в пловдивското село Марково. Фолкпевицата разпуска в летните жеги в комплекс в селото.

Певицата рядко влиза да се разхлади в басейна, за да не изпусне нито един слънчев лъч. Преслава сподели компанията си с две момичета и трима мъже, които обаче  предпочетоха да играят карти, вместо да се опитват да забавляват фамозната брюнетка, пише lifestyle.bg.

Преслава предизвика погледите на околните с пищните си форми. Брюнетката сама се радва на едрата си гръд и сама започна да мачка бюста си.


Всъщност Преслава често отскача до комплекса, когато остава в апартамента си в Пловдив. Не е тайна също, че певицата е горд собственик на имот в Беласица, но все още не е почнала да строи на терена във вилна зона.

Хит на Оливия Нютън-Джон обявен за най-секси песен

Игривият хит на Оливия Нютън-Джон от 1982 г. Physical оглави нова класация на най-секси песните на всички времена.

Сайтът Billboard.com съставил класацията въз основа на излъчванията на песни за секс в чарта Билборд Хот 100 в САЩ.

Песента на Нютън-Джон победи "Tonight`s The Night" на Род Стюарт, а парчето на Бойз Ту Мен "I`ll Make Love To You" остана на трето място.

В топ 10 попадат още песните на Марвин Гей "Let`s Get It On" и на Дона Съмър "Hot Stuff". Род Стюарт е единственият изпълнител с повече от едно парче в първата десетка. Неговият хит "Do Ya Think I`m Sexy" е поставен на десето място, пише БГНЕС.


Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...