петък, 29 юли 2011 г.

Страп - он сексът

Strap on sex е едно наистина невероятно изживяване както и за мъжа, така и за жената и няма нищо общо с хомосексуализма.
Strap on се нарича още "Смяна на ролите в секса" - жената е активната, водещата страна, тя контролира акта и партньора си. Жената обладава мъжа и го чука -като строга господарка. Това е висша форма на femdom.
Има техники за предварителна подготовка на едно "девствено дупе". Не бива да има болка или неприятни усещания, а само удоволствие и наслада. За целта се започва с пръсти, после с вибратор и разширител. Задължително се ползва гел за анален секс, който има отпускащо действие. Към пенис колана се пристъпва, когато партньора е готов за него. Много е важно мъжа да се отпусне физически и психически, за да изпита истинска наслада. Fisting се прави по същия начин, но с ръка и ръкавица. Необходима е по дълга предварителна подготовка и повече гел. В един сеанс могат да се съчетават strap on s fisting. Има различни пози и начини да се достигне до оргазъм. Някои мъже свършват сами докато ги чукат с колана или с ръка, без да имат нужда от ръчна стимулация. Такъв секс и такъв екстаз са неописуеми - не могат да се разкажат, трябва да се изживеят!От друга страна, STRAP ON е нещо като мост за хомосексуалните, които все пак биха искали да опитат да създадат някаква сексуална близост с жена, без да се налага да се отричат от себе си и да стават нещо, което никога не са били..За роба е важен самият акт на отдаване в обятията на господарката.Проникването е вторестепенно, разбира се ,ако говорим за хетеросексуални роби.При бисексуалните и гейовете,проникването ,вкарването на различни неща в задника има първостепенно значение.

Много е важно как господарката предразполага робът да се съгласи на такава смяна на ролите.Природата е определила мъжа ,като по-силен физически от жената и респективно доминиращ.Изисква се особенно чуство мъжът-роб да се пречупи и да приеме ролята на подчинената страна.
P.S. Strap on sex и fisting могат да се практикуват и самостоятелно като перверзни анални забавления, и като част от садо мазо сеанс в hard вариант с бичуване, унижения, crosdressing (преобличане като жена), forced feminization (насилстевена феминизация) и dildo rape (изнасилване).

Flamingo
flamingosexshop.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...