сряда, 31 август 2011 г.

Алисия сецнала Ники със сложна секс поза

Упорита мълва се разпространява от уста на уста сред националните ни състезатели по футбол по повод отпадането на Ники Михайлов от поредния мач на клуба му „Твенте”.

Ники имал болезнено възпаление на гръбначен прешлен. Заради непоносимите болки Михайлов-младши не взе участие и в позорната контрола с Беларус.Нещата били сериозни, което личи и от факта, че вратарят е останал на резервната скамейка при гостуването на „Хееренвеен” в Холандия миналия уикенд.

Мълвата гласи, че Алисия, е повредила гаджето си от престараване и необуздан секс. Това се случило при последната визита на фолк певицата в Холандия през миналия месец.Тогава фолкаджийката изтощила жребеца си, а при изпълнението на една по-трудна секс поза стражът на „Твенте” си сецнал гърба.



Шегобийците във футболния бранш наставят клюката и добавят подигравателен коментар във връзка със случващото се. Те правят паралел между Ники Михайлов и Валери Божинов и двете им настоящи приятелки. Общото между Алисия и Николета било това, че пречат на кариерата на гаджетата си, само че Николета го прави в психически, а Алисия във физически план
.
Източник: hotnews.bg


Магда си падала по шоколадови мачовци

 Поп-фолк певицата Магда си пада по чернокожи, но не си мислете, че го е правила с хора от тази раса.

Изпълнителката обаче решила да заснеме няколко шоколадови мачовци в новото си видео към "Нещо хладно", тъй като близки до нея споделят, че полудявала при мисълта за групов секс с чернокожи, но все още не е осъществила този свой блян, пишат от paparazzi.bg.

Изпълнителката била много палава по време на снимките за новия си клип, а момчетата на няколко пъти се опитали да я обарат.
Източник: hotnews.bg

Проститутка обра клиент


Загорял мераклия е бил ограбен от непозната жена, която му предложила секс срещу заплащане.

Мъжът на 41 г. от кърджалийското село Седефче бил спрян близо до комплекс "Верея" в областния град малко след полунощ в неделя, съобщиха от полицията.

Двамата се качили в такси и отишли в непознат за него хотел, в който наели стая. Докато мъжът бил в банята, компаньонката пребъркала дрехите му, взела скътаните вътре 1100 евро и офейкала.

Срам не срам, потърпевшият не могъл да прежали голямата сума и се оплакал в полицията. Според криминалистите обаче разкриването на чевръстата сексжрица, особено, ако е гастролираща, било трудна работа.


Източник: Мария Василева


Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...