четвъртък, 14 юли 2011 г.

Photo Of The Day


Photo Of The Day

Уроци по френски

Нашите сладурчета обожават да ни отрупват с похотливо внимание, но все още са малко стиснати що се отнася до насладите на френски. Ето няколко суперсекси стратегии, чрез които ще го примамиш да прекара достатъчно време под талията ти.

Определено една от челните позиции в класацията за най-изпепеляващи секс маневри се полага на оралния секс. Не само, защото си удобно излегната, а твоят човек върши цялата работа, ами и това е най-приятната подготовка за същинската част и най-добрата увертюра към оргазъм.

И все пак, все още има съвсем малко мацки, които получават достатъчно внимание от кръста надолу. Всъщност, за да подплатим информацията с факти: около 62 % от читателките на Cosmo си признават, че биха се радвали, ако гаджето им прекарваше повече време на юг от талията им.

Каква е възможната причина твоят човек да бие отбой? Въпреки че това е любимият начин на представителите на силния пол да доставят удоволствие на партньорката си, твоето сладурче може би се притеснява да потърси палавите ти насоки. Или пък не си достатъчно категорична в желанието си да получиш порция орални ласки. На всичкото отгоре има една неприятна тенденция сред младите момчета, да подхождат малко по-егоистично в спалнята като насочат вниманието си главно към своето удоволствие.

Като имаш предвид тези факти, следвай няколко хитри тактики, за да получиш удоволствието, което заслужаваш.

1. Отвори си устата
Откровеното споделяне на истината в прав текст крие доста уловки: ако създадеш грандиозен проблем от липсата на френски удоволствия, твърде вероятно е твоят човек да помисли, че не ти е достатъчен между чаршафите. Ако опиташ да му излееш мъката си прекалено заобиколно може и да не те разбере, ами... изобщо. Така че, когато притисне тялото си в твоето и усетиш, че се е насочил към основното действие, му прошепни нещо в стил „Ще се възбудя ужасно, ако първо се насочиш надолу.“ Така убиваш два заека с един куршум – той знае, че маневрите му те удовлетворяват, но разбира, че пропуска нещо...

2. Погрижи се за интимните си части
Няма какво да се лъжем, секси гледките побъркват мъжете. И в този ред на мисли бразилската лентичка или напълно чистата интимна област са нашите фаворити по сексапил. Точно това може да се окаже стимулът му да остане по-дълго между краката ти. Толкова откритите женски интимни части все още се считат за табу – още една вълнуващо предизвикателство за него. Невероятно сексапилната гледка, която му се открива, ще го подтикне да продължи с разследването й...



3. Предизвикай състезателния му дух
Състезателният дух е естествено заложен в мъжката природа. И няма причина да не се възползваш от неспособността му да устои на предизвикателство. Някъде между целувките и увертюрата свенливо спомени, че си сигурна, че не може да те доведе до похотлив връх само чрез устата си. На практика точно тогава ще успееш осезаемо да усетиш повишаването на нивата на тестостерон в организма му щом е изправен пред това изпепеляващо предизвикателство.

4. Напътствай го с тялото си
Една от причините да не прекарва достатъчно време в южните зони от тялото ти е, че може би не е напълно сигурен точно какво да предприеме. Един-два знака на езика на тялото, докато се насочва към интимната ти зона, може би са намекът, от който има нужда.

Докато обсипва тялото ти с целувки, се повдигни нагоре, така че тазът ти да е по-близо до устата му. Дори можеш да си позволиш леко да побутнеш главата му. Освен това може да разположиш показалеца и средния си пръст V-образно около най-горещата точка от тялото си, за да насочиш вниманието му към областта, на която искаш да наблегне.

5. Дай му правилни вокални знаци
Когато недвусмислено му показваш кои от похотливите му маневри те карат буквално да се гърчиш от удоволствие, му демонстрираш колко невероятно се справя с език – а това действа супер подхранващо за самочувствието му. Една страстна реплика като „О, да, точно там!“ ще ти свърши страхотна работа и той ще изпитва нужда да ти демонстрира тази маневра още и още.

6.Открийте подходящи пози
Сграбчи две възглавнички – едната постави под гръдния му кош, а другата под бедрата си. Така брадичката му няма да се удря в матрака и когато тазът ти е повдигнат по-високо, ще има по-голяма маневреност.

Падаш ли си по ездачката? Ето го „френският“ и вариант. Е да, в тази поза ще се чувстваш по-отворена и уязвима, но същевременно ще ти позволи да контролираш ритъма и движенията му.

7. Продължава да се дърпа?
Въздържането към този тип похотливи наслади може да се дължи на факта, че вниманието му е насочено към собствените му нужди. Ако случаят не е такъв, може би просто трябва да приемеш, че някои мъже са пълни противници на оралния секс. Ако решиш, че не би могла да бъдеш до някой, който не е склонен да ти доставя удоволствие по този начин, ами, остави го в миналото и намери подходящия от милионите момчета, които обожават да го правят.
cosmopolitan.bg

Парабени (Parabens) : опасна козметика


E214, E216, E218 : Парабени (Parabens) : опасна козметика


Едни от най-широкоразпространените химикали използвани като консерванти в козметичната и фармацевтичната промишленост са Парабените (Parabens). Парабените могат да бъдат намерени в шампоани, пасти за зъби, кремове, маски за лице, козметика за коса, лак за нокти, дезодоранти. гелове за бръснене, лубриканти, спрейове за тен и т.н. Използват се като хранителни добавки.

Парабените са предпочитани от много производители, заради ефикасността им като консерванти, в комбинация с ниски разходи. Те са използвани и поради антибактериалното си действие, което предотвратява развитието на гъбички в продуктите. Тяхното използване обаче става все по-спорно и все повече организации отричат ежедневната им употреба.

Парабените са естери на ал-хидроксибензоена киселина, от където идва и наименованието им. В тази група влизат метилпарабен (methylparaben E218), етилпарабен (ethylparaben E214), пропилпарабен (propylparaben E216) и бутилпарабен (butylparaben). По-редки съединения на парабена са исобутилпарабен (isobutylparaben), исопропилпарабен (isopropylparaben), бензилпарабен (benzylparaben) и техните натриеви соли. Химическата структура на парабен се обозначава в горния десен ъгъл, където R означава алкилна група, като метил, етил, пропил или бутил.

Всички парабени, използвани за комерсиални цели са синтетично добити, въпреки че някои са идентични с тези, намерени в природата. Разработването на парабените от нефтопродукти дава нов тласък в ръста на производството и резултатът е днешната, преливаща търговия с козметика, парфюмерия и средства за лична хигиена. Това са вещества без цвят, мирис, аромат и вкус, които лесно се смесват с всяка консистенция, прекратяват напълно ензимната активност в продукта и той получава дълъг живот. Парабените са се превърнали в консервираща система на всяко средство, предназначено за красота и чистота.

Молекулярният биолог Филипа Дарбре от Университета в Рединг, казва, че откритите в туморни клетки съединения, носители на естер форма на парабен е индикатор за употребата на препарати нанесени върху кожата като дезодорант, део стик и т.н. Някои парабени се съдържат в естествени растителни източници. Например метилпарабен може да се намери в боровинките, където действа като антимикробен агент.

Едно неотдавнашно проучване сочи, че парабените са открити в проби от тумори на гърдата. Съществува убеждението, че парабените в дезодоранти и други козметични продукти мигрират в тъканите на гърдата и допринесят за развитието на тумори. При изследване на учени от Великобритания химикали на консерванти са открити в проби от тумори на гърдата. Техният анализ на 20 тумора на гърдата открива високи концентрации на ал-хидроксибензоена киселина (парабени) в 18 проби. Известна е способността на парабените да имитират хормона естроген, който играе роля в развитието на рак на гърдата.

Парабените

имат естрогеноподобно действие и разстройват хормоналния баланс. Доказано е, че ксеноестрогените (чуждородни естрогени, които попадат в организма с храната и водата) увеличават риска от рак на гърдата.

Причинно-следствената връзка с рака не е била доказана, доколкото не съществува научно доказателство в подкрепа на всяка връзка с каквато и да е форма на рак.

Според други изследвания обаче се смята, че стабилните, неразградими молекули на парабените продължават да действат и след като проникнат в тъканите, после в кръвообръщението и накрая – в органите на човека като ограничават нормалната ензимна активност на тялото. Един от най-зловещите ефекти на парабените е коварното им проникване в ДНК – генетичния код на клетката.

Най-качествените лубриканти, невероятни колекции от цял свят може да намерите в нашата верига магазини.

Д го хвана ли за дупцето ето такааааааааааааа


Когато мъжът има страхотни задни части, не е лесно да си държиш ръчичките настрана. А всъщност защо изобщо да го правиш? Виж какво му говорят различните начини, по които го опипваш.

Ръка в джоба му
Ще покажеш на всички, че го чувстваш супер близък, ако промъкнеш ръка в задния му джоб. Този мил любовен жест е страхотен начин да го накараш да се отпусне, когато е нервен или притеснен. Представяш го на приятелите си за пръв път? Покажи му, че се държи както трябва като сложиш ръката си там. Само внимавай да не правиш това всеки път, когато сте навън – той може да си помисли, че си прекалено зависима.

Продължително ощипване
Стисни здраво дупето му за няколко секунди и единственото, за което той ще може да мисли, ще бъде как да разкъса дрехите ти. За мъжете този жест е супер сексуален и страстен, защото контактът е достатъчно дълъг и здрав, за да усетиш тялото му. Плюс това е супер първично, така че гарантирано ще го накара да си помечтае за огнен и напоителен.секс. Приложи тази стъпка, когато се прибирате към къщи след среща, за да му покажеш какво имаш на ум.

Леко потъркване или потупване
Погали небрежно дупето му, докато се размотавате с приятели или се отправяте към местата си в кино-залата. Защо ли? Ще му хареса да усети този лек флирт-жест, докато правите нещо друго. Така му показваш, че мислиш за него, но не влагаш чак толкова сексуален или интимен смисъл, че да трябва да ти посвети цялото си внимание. И бъди сигурна, че когато останете насаме по-късно, ще помни случката и ще иска продължение.

                               Flamingo ��������� �������� �������
Здраво пошляпване
Изненадващото подпляскване ще му покаже, че в този момент искаш да държиш нещата под контрол, а повечето типове намират това за възбуждащо. Понякога мъжете се чувстват едва ли не задължени да бъдат агресивната страна, когато нещата опрат до срещи или секс. Твоят човек ще интерпретира пошляпването като знак, че искаш да направиш следващата стъпка и да командваш парада. Ако точно излизате от тях, приложи маневрата в момента, в който прекрачите прага му, след това му кажи, че ти избираш ресторанта и... всичко друго, което ще правите тази вечер. В леглото го шляпни по дупето и след това премини към позата, за която копнееш - това наистина ще му покаже, че ти си шефът тази вечер.

cosmopolitan.bg

8 лъжи за мъжете и секса



Разобличихме митовете, които от години вгорчават секс живота на толкова хора. Приготви се да научиш истината... цялата истина и... (останалото го знаеш).



Дори на нас в Cosmo понякога ни е трудно да отсяваме секс-фактите от легендите. Утехата е, че си даваме сметка защо: все още толкова много хора отказват да говорят напълно открито и искрено на тази тема („Леле, беше му то-о-олкова голям... правихме го 13 пъти...“), че в главите и между чаршафите на всяка от нас са се родили безброй абсурдни недоразумения. Относително доскоро е било прието сексуалните партньори на всеки да са значително по-малко и точно поради тази причина знанията в тази област са се появявали по метода на гадаенето. А онова, с което хората не са били наясно, просто са си измисляли. Никой не обича двусмислиците и затова пропуските са запълнени с митове, за да се създаде повече възбуда или просто поводи хората в някоя компания да се похилят.

Дотук добре, само че за Cosmo е важна истината, само истината и нищо друго освен истината. Затова разследвахме най-разпространените секс митове и открихме истината, която се крие зад тях. Прочети фактите, които разбрахме, и да знаеш, че те завинаги ще променят начина, по който гледаш на мъжете.


1. Големи крака = голям пенис

По пътя на логиката, когато стъпалата на даден мъж са големи, всички останали пропорции на тялото му трябва да отговарят на това условие. За съжаление практиката познава всякакви случаи и това е една огромна – или понякога миниатюрна – лъжа.

Любопитни учени поставиха началото на разследване с красноречивото име „Окончателна анкета за размера на пениса“. В него 3100 момчета изтърпели да им бъдат взети жизненоважните мерки, които доказали, че между номера на обувките и размера на пениса им в ерекция няма никаква връзка.

Проучване на Лондонския университет също показва, че не съществува връзка между двата размера и докладът на тема „Може ли номерът на обувката да предскаже дължината на пениса?“ достига до същото негативно заключение.

Оказва се, че можеш да наблюдаваш похотливо краката му колкото си искаш, но няма начин те да издадат какво е положението там долу. И макар че размерът на пениса и този на стъпалата са обусловени от сходни генетични кодове и предишни проучвания са подсказвали, че помежду им има връзка, това твърдение не успява да устои на по-обстойни научни изследвания. И така единственото, което със сигурност можеш да кажеш за мъж с големи крака, е, че носи големи обувки... и чорапи.

2. Мъжете винаги са в настроение за секс

Това е абсолютен мит, при това опасен. Това, че обществото третира мъжете като гладни за секс пубери, които не могат да си държат свещения орган в боксерките, ги кара да вярват, че те наистина трябва винаги да са в бойна готовност. Дори когато има сериозни причини далеч да не им е до това.

За да повехне либидото му, може да има много причини и то не защото не го привличаш. Самата идея, че мъжете искат секс 24 часа в денонощието е навредила на не една или две връзки, защото жените се чувстват отхвърлени, а мъжете – неудовлетворени, защото не отговарят на силно преувеличената представа за възможностите им.

Ако напоследък желанието му за секс никакво го няма, не забравяй, че причините за това може да са много: стрес в офиса, загубата на любимия му футболен отбор, прекарал е последните 12 часа в игра на Counter Strike, попрекалил е с ръчната... Да, без майтап, и мъжете са човешки същества!

3. Мъжете искат повече секс от нас

Това отчасти зависи от възрастта. Младите мъже достигат сексуалния си връх по-рано от нас. С други думи, мъжете и жените имат различни нива на желанието си в различни моменти от своя живот. Така се обяснява и нарастващият брой мацки, които избират да бъдат с по-млад партньор.
Но все пак либидото варира от човек до човек и от момент и обстановка до друг момент при други обстоятелства. И този мит вероятно се е зародил от факта, че сексуалната активност при мъжете е по-равномерна, докато при нежния пол тя често се изменя според хормоналните промени в организма в течение на месеца.

Факт: Порното задържа вниманието на средностатистическия мъж едва 12 минути.

Нашето желание е най-силно по време на овулация. Освен това то много се влияе от настроението и обстановката, докато реакциите на момчетата са много по-праволинейни. Либидото при жените обикновено се намира във върхова форма през първите 18 месеца на връзката, когато се чувстваме особено обичани и специални. Обяснението: тогава отделяме химикала фенилетиламин, който повишава желанието. Неговото влияние обикновено отшумява до две години, докато либидото при мъжете е много по-последователно и дълготрайно.

4. Средната дължина на пениса е 20 см

Да, бе, да, представяш ли си?! А най-често продаваният размер сутиени е 75D... Перченето като типично мъжка черта, с която милите момченца се опитват да впечатляват мацки, да се конкурират с останалите си събратя и да прикриват несигурността си, поддържа неостаряващия мит за феноменално огромните размери на онова в боксерките им.

20-сантиметровият инструмент е нещо, което е много по-вероятно да видиш в порно филм, отколкото в реалността. И въпреки това този мит подронва самочувствието на много представители на другия пол (а нас кара да се чувстваме ощетени) и иронията е в това, че се разпространява главно от мъже. Един от основните проблеми: мъжете пишкат в компания на други мъже и няма как да не сравняват своя размер с този на колегата по писоар. Само че едва ли си дават сметка, че страничният поглед, който отправят на съседското оръжие, оптически уголемява размера му.

Е, няма какво да се чудим, че толкова много момчета имат комплекси относно другото си аз. Но какви са фактите? В британското списание по международна урология провели разследване, което сравнява резултатите от 50 интернационални проекта. Оказва се, че средният размер на пениса в ерекция е между 13 и 15,7 cm дължина. А ние номинираме този мит за най-опашатата 5-сантиметрова лъжа!


5. Мъжете мислят за секс на всеки седем секунди

Това твърдение е просто нелепо! Ако приемем, че средностатистичекият мъж е буден 16 часа дневно, всеки от тях трябва да мисли за секс около 57 000 пъти всеки ден. Това число е почти равносилно на броя вдишвания на всеки човек, докато е буден. И ако някой наистина мисли за секс толкова често, едва ли ще е способен да извърши каквато и да било друга дейност.

Добре, де, ами ако момчетата не мислят за секс на всеки седем секунди, точно колко често в съзнанието им изплува гледката на теб в онази ужасно впита рокля? Този въпрос беше зададен в САЩ в една от най-откровените секс анкети, правена някога. 54% от мъжете споделят, че мислят за секс всеки ден или няколко пъти дневно, 43% казват, че се сещат за това само няколко пъти седмично, а 4% отговарят веднъж месечно или по-малко.

Сигурни сме, че ти е любопитно как стои въпросът при нас. Е, американците са помислили и за това. 19% от жените отговорили, че мислят за секс всеки ден или няколко пъти дневно, 67% го правят няколко пъти седмично, а цели 14% имат палави мисли едва веднъж месечно или дори по-рядко. Добре, че анкетата не включва хора под 16 години, защото подозираме, че съвременната жена е успяла да запълни пропуските.

6. Мъжете никога не симулират

Съжаляваме, но не е така! Момчетата също симулират особено, когато са уморени, вече са правили секс няколко пъти или са пийнали повечко. Други причини да реши да ти покаже актьорските си умения могат да бъдат стрес, ранното сутрешно онаниране или някои медикаменти, които приема.
А за какво го правят? Обяснението е същото като при жените. Просто искат сексът да спре, но без да нараняват чувствата на партньорката си.
И двата пола симулират, за да предпазят егото на половинката си и да я накарат да се чувства добре като същевременно сложат край на палавите занимания, до които хич не им е в момента. Имай предвид обаче, че на момчетата им е много по-трудно да се преструват от нас, защото прикриването на доказателството за оргазъм или липсата му при тях си е сложно предизвикателство.

7. Мъжете не си падат по предиграта

Всъщност, повечето я обожават. Кой мъж не обича да пипа, гледа, участва в игрички и малко по малко да те побърква от удоволствие? Искат същото в замяна, разбира се. При тях масажът и стимулацията на други места по тялото освен гениталиите не са на същата почит като при нас, но твърдението, че единствената им цел е да достигнат оргазъм е мит.

Анкетите също показват, че повечето мъже доставят орална радост на партньорките си – така твърдят 80% от женените господа и 71% от свободните. Въпреки това насладата от доставяне и получаване на удоволствие чрез предиграта се научава с опита. Обикновено, докато са млади, момчетата предпочитат бързо да се нахвърлят на основното ястие вероятно от страх да не свършат прекалено бързо или „платната“ да утихнат. В други моменти пък проблемът е рискованото място, където може да ви хванат в крачка, като къщата на техните например. С годините просто започват да осъзнават, че колкото повече време ти отнема сексът, толкова по-вълнуващо е преживяването от него.


8. Мъжете се възбуждат само при наличието на секси бельо

Е, не са чак толкова елементарни, колкото ни се иска. Вкусовете в бельото са толкова, колкото и видове бельо съществуват на пазара. Всъщност, може би дори повече.

Проучванията показват, че мъжете предпочитат разнообразието, така че дори да носиш все онези дантелени искрящо червени боксерки, по които се е побъркал веднъж, рано или късно те ще го отегчат. Различните типове бельо подчертават разнообразни черти от сексуалността ти и като ги разнообразяваш често ще се чувства сякаш си ляга с различна жена всяка нощ. Има дори момчета, които намират кюлотите на Бриджит Джоунс за възбуждащи, защото се предполага, че тя изобщо не е имала намерение да си ги показва, но не е могла да устои на мощната сила на привлекателността на партньора си...

Предпочитанията за светлината в стаята, бельото и нивото на разголване варират от човек до човек и от ситуация до ситуация. Според скорошна анкета например, три четвърти от представителите на другия пол предпочитат секса на светло, но със сигурност не всички мъже харесват всичко да е на показ. И докато някои момчета обожават дантеленото червено бельо, други се възбуждат много повече от по-сдържания, нежен и копринен тип. Единственият начин да разбереш какво харесва твоят сладур е добрата комуникация по метода проба и грешка.
cosmopolitan.bg

Секси техники -да използваш вибратор... с него

Според скорошно проучване напоследък все повече момчета проявяват интерес към вибро-играчките. Затова горещо ти препоръчваме да му направиш подобна супер секси изненада.


Дълго време вярвахме в теорията, че горките мъже искат да се измъкнат възможно най-бързо, ако (не дай си Боже!) извадиш вибратор по време на секс и мисълта, че в леглото има два пениса, им се струва влудяващо натрапчива. За щастие се оказа, че грешим. И след като научихме, че толкова много представители на другия пол са отворени да изследват разтреперващите усещания, потърсихме професионални насоки как да им ги доставяме.

РАЗТРЕПЕРИ ГО, ПРЕДИ ДА СЕ Е СЪБЛЯКЪЛ. Накарай го да легне, включи помощника на батерии и го допри до най-ценните му части. Започни с коленете, премини по вътрешността на бедрата и направи едно кръгче около второто му аз. Така ще свикне с новото усещане постепенно.

ЗАПОЧНИ НА БАВНИ ОБОРОТИ и използвай горната част на вибро-приятелчето си, за да стимулираш първо своите, а после неговите зърна. През това време увеличи мощността му и редувай докосванията върху зърната му със смучене (нека той прави същото с теб). Комбинацията вибродокосвания + устни е взривяваща.

ПЪЛЕН НАПРЕД! Стволът на пениса му не е толкова чувствителен, така че ще преживее да допреш новият ви еротичен партньор до него. Придвижи го нагоре от едната страна и обратно надолу от другата. Така го стимулираш целия и е по-твърд от всякога.

ПО ВРЕМЕ НА ОРАЛЕН СЕКС придържай виоброиграчката до едната си буза, докато го поемаш напред и назад. Влажната ти трептяща уста ще му достави неочаквано възбуждащи емоции.



НАМАЛИ ГО, а после го увий в бикините си за по-слабо доловими вибрации. Допри го до тестисите му, докато галиш ствола. Те са прекалено чувствителни, за да издържат на дълга обработка, така че това е правилният начин.

ДОКАТО ИЗПОЛЗВА ЕЗИКА СИ в името на удоволствието ти, нека проникне с вибратора вътре в теб като го насочи в посока към пъпчето ти, за да уцели G-точката (порестото горещо късче тъкан с големина колкото стотинка на около 5 cm навътре). Комбинацията от тези две стимулации ще допринесе за невероятно интензивен оргазъм.

ПРЕДАЙ МУ ЦЕЛИЯ КОНТРОЛ над играчката и му позволи да я използва над теб по време на проникване. Ето ти поза, която те открива перфектно за него: той ляга по гръб, а ти отгоре, така че гърбът ти да докосва гърдите му. Цялата предна част на тялото ти е на показ за всевъзможна стимулация от гърдите до К-точката.

ПЕРИНЕУМЪТ МУ – нежната кожа между тестисите и ануса – е суперчувствителен. Обязди го и притисни до тази част от тялото му виброяйце (не рискувай с по-големите му „колеги“ в близост до дупето, ще полудее!).

АКО СЕ ДЪРПА да използвате палави предмети в леглото, започнете с вибропръстен. Можеш да пъхнеш пениса му в тази силиконова джаджа, която има прикрепено към себе си миниатюрно вибраторче. Пулсирането в основата на пениса му те побърква, а ако е отгоре ще стимулира К-точката ти по време на основното действие.

cosmopolitan.bg

По-секси в горещите дни




За елегантността на роклите и разголените блузки няма ограничение!
Малка права рокля, рокля в готически стил с много дантели или катарами, рокля или потниче с разчупен дизайн и неопределена форма, корсети или елегантни рокли с качулки, или каквото и да облечете през лятото ще изглеждате перфектно, стига да изберете своя подходящ модел. Ако пък потничето или роклята преобладава в дантели няма нужда да слагате големи бижута, които уж да впечатляват, достатъчно е секси това, че голяма част от тялото ви се разкрива. В зависимост от цвета на дантелата просто сложете на врата си панделка със същият цвят. Също така карирана риза или блуза тип "прилеп" са идеални за прохладните вечери.



Панталонките и полите - колкото по-къси, толкова по-секси!
Момичетата и стройните дами никога няма да се лишат от късите панталонки. В горещите дни съвсем забравяме за дългите крачоли и дългите поли. За ужас на моралистите някои ще възкликнат какво по-секси от това, и ще се обръщат след дългокраките хубавици с пестеливи дрешки.
Колкото и еднакви да изглеждат на пръв поглед моделите на панталонките, те са в различни стилове. При това изборът е невероятно голям и като цветова гама и като модел. Същото важи и за късите поли. Но дали ще изберете пола или панталонки със сигурност ще изглеждате закачливо.

Обувките и шапките според стила на всеки!
Спортни обувки, сандали, обувки с висок ток, мрежести ботуши, чехли...можете спокойно да се движите с обувката, която най-добре ви пасва на ходилата, така че да не се преуморявате. Шапките също имат най-различни модели, а и не всяка жена или тийнейджърка предпочита шапка. Някои предпочитат да са с красива прическа, а други да вържат кърпа! Важното е да се чувствате като най-красивата по булеварда!




Очилата допълват тоалетите!
Изглежда, с новите си модели очила, дизайнерите искат да задържат по-дълго топлото слънце. Моделите са с леки рамки, тъмни или светли стъкла, през които загадъчно се мяркат погледи. Оригинални са и формите и цветовете – изборът е голям.

В чантите също има мода!
Дизайнерите и тук доста се стараят! Раници, шопинг модели, мешки, малки чантички или големи торби, в които има елегантност или много спорт. Каквато и чанта да изберем, то отново трябва да обърнем внимание на облеклото, още повече, че чантата трябва да си подхожда или с обувките и очилата (шапката), или да е в тон с дрехите. Моделите са безброй, а за цветовата гама и шарките, нищо не липсва на пазара!

Винаги можем да намерим това, от което се нуждаем, стига да търсим достатъчно и да намерим магазин, който да ни облече секси!

teenproblem.net

Смисълът на голотата


Актуални теми в края на 2009 - прикриването на интимните части и голотата в политиката
Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Актуални теми в края на 2009 - прикриването на интимните части и голотата в политиката
Седмица преди Коледа и 12 дни преди Новата година публичното пространство в България е наситено с послания, които объркват дори и привикналия със своите политици българин. Върху някои от тях се спира Георги Папакочев.


Дали поради естествената преумора в края на една двойноизборна година, дали от тежките удари на икономическата криза или от хомота на безкрайните български кривици, но почти в навечерието на Коледните и Новогодишни празници публичното говорене на основни фигури в българската политика като че доближи опасно границите на базисния разум на населението. „Бащици на нацията” започнаха да произвеждат озадачаващи послания, които по-скоро объркват, отколкото въодушевяват българите по трудния път на тяхното сиромашко, но „европейско” битие.


Необяснимо защо, например, премиерът Бойко Борисов свърза вълната от очакваните предпразнични „удари” на магистрални и банкови крадци с краткото посещение в София на новоизбрания президент на ЕС Херман ван Ромпой. Без съмнение неравната битка между престъпниците и властта в България отдавна е под критичната лупа на Брюксел, но ако синдикатът на разбойниците наистина е успял да организира своите акции с пропагандна цел, това може да означава единствено, че те се готвят за скорошно влизане в местната политика и желаят незабавното си легитимиране като партия – нещо, което трудно може да бъде обяснено даже на солидния контингент функционално неграмотни българи.

Политиката като „Мис България”

Енигматично прозвуча и медийното твърдение на външната министърка и бъдеща еврокомисарка Румяна Желева, че е важно освен „всеки политик да е умен и красив”, той да бъде „посветен” в политиката. „Политиката е призвание и трябва да нямаш други зависимости, за да можеш да му се отдадеш”, констатира тя, вероятно перифразирайки крилатия афоризъм на Оскар Уайлд, че „ако искаш да се отървеш от дадена съблазън, трябва да й се отдадеш”. Не е ясно,доколко местната публика е разшифровала тайната на българската политика извън обичайните й „зависимости”, но във всички случаи определението „умен и красив” трудно се връзва с представите на хората за фигурата на политика дори от последните 20 години насам. Може би с частичното изключение на локалните манекенки и тв-звезди, които по традиция се „пробват” във въпросното призвание.

Най-озадачени през последната седмица вероятно са останали пенсионерите, при това онези, чиято пенсия надхвърля немислимите 100 евро. Те така и не разбраха защо бяха лишени от държавните коледни помощи от почти 13 евро, макар да им беше обяснено, че тъкмо това е техният граждански принос в титаничната борба срещу кризата и изпразнената държавна хазна.

Смокиновият лист и властта
Библейското послание на бившия премиер, сега само социалист Сергей Станишев, че неговите следовници нямат намерението да бъдат „лист, който да прикрива срамотиите на този парламент”, хвърли също в недоумение местното гражданство и най-вече симпатизантите на БСП. Хората неволно си припомниха педофилите, политическите номади, следствените депутати със снет имунитет в предишното Народно събрание и се запитаха учудено кой и с какво прикриваше техните срамотии в икономиката, МВР, ДАНС и къде ли още не...

Темата за прикриването на интимните части и за голотата в българската политика, като че най-синтезирано беше интерпретирана от председателката на сегашния парламент г-жа Цецка Цачева. По повод публичното възмущение на депутат от трибуната, че пред важни институции в България не можело да има сергии с висящи гащи, „първата сред равните” миналата седмица запита чистосърдечно по микрофона: „Е, какво, без гащи ли да ходим?”

Отговорът на този фундаментален въпрос засега виси във въздуха. Просто защото сварва българите неподготвени и все още трудно ориентиращи се във въпросната материя. Поне привидно в края на 2009-та и все пак в навечерието на християнските празници.

dw-world.de

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...