сряда, 22 февруари 2012 г.

Тайра Банкс се раздели с приятеля си

Бившият супермодел Тайра Банкс, която вече се изявява като тв водеща, се раздели с половинката си – бизнесменът Джон Ютендал, с когото са заедно от 2008 година.

След раздялата Тайра заминала за остров Бали, където иска да се усамоти, пише Ню Йорк Пост.

Източник разказал пред изданието, че забелязал звездата да се разхожда с приятелка из острова. Представител на Банкс отказа да коментира личния й живот и не даде подробности за раздялата.

Тайра и Джон се срещаха три години и дори се носеха слухове за предстояща сватба. Брюнетката дори беше уловена да носи бляскав диамант на лявата си ръка след романтична вечеря в Лос Анджелис, пише БГНЕС.




Още по темата...


woman.hotnews.bg

Факт! Употребата на кондоми е истинска загадка за младежите!

Колкото и „отворени” да са на тема секс, голяма част от младежите не са наясно как се използват презервативите!
Проведено наскоро проучване от учени от САЩ и Хърватия показва, че голяма част от младежите и девойките не са наясно как точно се използват презервативите. При голяма част от младите двойки, неправилната употреба на кондоми води до късане, изхлузване или спиране на ерекция, което на практика е предпоставка за сексуален акт, който носи притеснения, а не удоволствия, пише електронното издание hotnews.bg.
И момичетата, и момчетата, продължават изследователите, не са наясно кога е подходящият момент за поставянето на презерватива – решават да се предпазят след като вече е имало проникване или в момент, в който поставянето може да доведе до загуба на ерекция.
Тези заключения изследователите правят след проведено проучване сред 1050 жени и мъже на възраст между 18 и 25 години. Анкетираните е трябвало да отговорят на въпроси, свързани с честотата на сексуалните им контакти, за използването на презерватив след употребата на алкохол и други.
Резултатите показали, че най-честият проблем при младите мъже и жени е разкъсването на презервативите, следван от изхлузването и загуба на ерекция в резултат на поставянето му. Най-голямото прегрешение, за което младежите си признават, е поставянето на презерватив, след като вече е имало проникване.





Още по темата...


mamita-bg.com

Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...