вторник, 16 август 2011 г.

Скритите женски секс желания

За мъжете любовната игра е също толкова важна, колкото и за жените. Затова момичета - не подценявайте тази част от любовното приключение.


Може да започнете с най-елементарното - сваляйте дрехите на партньора си една по една. И тъй като мъжете се стимулират визуално, нека събличането да бъде пред голямо огледало. Леко изхлузете ризата от раменете му и вместо да я събличате, завържете китките му с ръкавите. Така може да използвате дрехите като допълнително средство за възбуда.


Огънят на любовната игра


Не си мислете, че пълната голота е гаранция за успех. Оставете върху тялото му боксерките например и го погалете през тях.


След като сте пробудили фантазиите му, преминете към същинската част.




Има голяма вероятност приятелката ти да не изпитва трудност да ти каже какво иска във всяка друга сфера от живота си („Моля те, подай ми дистанционното“ или „Спри да зяпаш сестра ми!“ например). Но, когато става дума за секс, ние момичетата понякога сме ужасно потайни и срамежливи. Разкрий скритите й желания и ще има усещането, че четеш мислите й.


Повече целувки
Когато нещата се разгорещят, твоето момиче иска да свали тези крайно ненужни за случая гащички точно колкото и ти. Но по-дългата загрявка за основното действие увеличава нивата на възбудата й и може да направи преживяването дори по-страстно. В допълнение към еротичната ви близост, така ще се насладите и на куп романтични усещания...


Нежно докосване
Вие мъжете имате навика да забравяте, че женската кожа е по-нежна и съответно – по-чувствителна от вашата. Грубите ласки може и да изглеждат секси за момчетата, но понякога ние се нуждаем от по-деликатен контакт. Опитай да прокараш пръсти от раменете до долната част на гърба й. Най-добрата част? Нежното начало може да създаде прекрасни условия за по-агресивни докосвания по-късно.


Комплименти за тялото й
Тя наистина има нужда да оценяваш цялото време, което отделя на кожата си и тренажорите във фитнеса. И едва ли има по-подходящо време да й кажеш, че е секси от момента, когато е напълно гола в прегръдките ти. Нещо от типа на „Дупето ти изглежда страхотно, личи си, че ходиш на фитнес“ ще стори чудеса със самочувствието й. Истината е, че ние жените често се притесняваме за големината на дупето си, така че ще е адски успокояващо да разбере, че я смяташ за „секси стегнато парче“. Ако обаче твоето момиче е от по-едрите секси парчета, можеш просто да й направиш комплимент за гладката кожа или секси извивките на бедрата.


Орален секс в по-големи количества
Дори да си сред най-големите любителите на френската любов, вероятно веднага щом усетиш възбудата й, преминаваш към основното ястие. Но би било фантастично, ако я отведеш до върха само и единствено с устата си. Можеш да се ръководиш по следните сигнали: тя повдига таза си, мускулите й се стягат и разпускат и диша дълбоко. Ако се умориш, дай почивка на езика си, като целуваш бедрата и тазовата й кост. После се залови отново за работа, за да довършиш започнатото.
Източник:cosmopolitan


Сексапилът на любовната игра

Целунете го горещо - мъжете си падат по необузданите, парещи целувки. Подразнете партньора си, като обходите около устата му с език, леко захапете долната му устна и езика му. Засмучете го смело. Някои мъже го наричат " фелацио на езика". Вземете в уста кубче лед преди подобен род целуване, като се опитате да включите цялото си тяло в преживяването. Докато се целувате, погалете лицето на партньора си с едната ръка, а с другата хванете дупето му, като в същото време притиснете към него гърдите и слабините си.

Дразнете всичките му сетива - сетивна стимулация може да бъде всичко- тялото на жената, нейният шепот, ароматът на кожата и. Всяко от тях активира онези части от мозъка на мъжа, отговорни за сексуалната възбуда. Може да отключите всички сетива на мъжа с масаж с ароматни масла, приглушена светлина, секси музика и еротично бельо.


Поемете инициативата - така не само ще му покажете, че вие сте добра в леглото, но и ще му позволите да се наслади на удоволствието - мъжете също обичат да бъдат прелъстявани, а много от мъжете обичат жената да поема инициативата. Водете го и го насочвайте към нови и нови пози. И ако тръгне надолу, за да ви задоволи орално, вземете нещата в свои ръце и вместо това вие направете за него онова, което заслужава.


Бъдете груби - мъжът е по-силен от жената и затова обича, когато тя действа първично.Ощипете зърната на гърдите му, издраскайте с нокти гърба му или масажирайте стомаха.С мачкащи движения на пръстите и дланите се придвижете надолу към кръста и гърба. Галете го с върха на ноктите си по гръбначния стълб - много мъже обожават това, както и повечето жени.Мъжете знаят, че са силни и им е хубаво да им го показвате и вие.


Накарайте го да полудее - след като партньорът ви не може да чака и секунда повече за великия миг, успокоите топката. Колкото повече чака, толкова повече възбудата му се усилва. Просто застанете над него и поклащайте бедрата си, все едно че наистина правите секс, но без да проникване.След това актът ще изглежда като истински триумф!!!
Източник-Rozali




Flamingo ADS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...